| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko daleko idete na prvom spoju? u Društvo forumu; Prvi spoj: Kaj očekujete od prvog spoja sa ženskicom/dečkom koja/i vam se sviđa? Hoćete li biti razočarani ako ... |
| | #1 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koliko daleko idete na prvom spoju? Prvi spoj: Kaj očekujete od prvog spoja sa ženskicom/dečkom koja/i vam se sviđa? Hoćete li biti razočarani ako se ne poljubite ili ste sasvim zadovoljni ako se na kraju večeri rukujete i svako sebi?! Nakon koliko spojeva je "normalno" da završite u krevetu?
__________________ 0-2 |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko daleko idete na prvom spoju? Citat:
![]()
__________________ 0-2 | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko daleko idete na prvom spoju? Sve ovisi od cure do cure..... S nekom sam samo se rukovao a sa nekom sam išao do kraja....... Nema nekog pravila....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko daleko idete na prvom spoju? Zadnji x sam išla 280km i više nikad! Zezam se, nikada do kraja, bar ne na prvom. Jbga, konzerva! ![]() Sad, poljubac ili rukovanje...ovisi o "kemiji".
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko daleko idete na prvom spoju? ja se suzdržavam koliko mogu ali kad mi ona stavi ruku na "pepone"...jebi ga, ti onda pobijedi iskonski instikt ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| next best thing | Re: Koliko daleko idete na prvom spoju? nikad nedam curi na prvom spoju ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko daleko idete na prvom spoju? Mamin sin kažeš ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
![]() |
| Tagovi: daleko, idete, koliko, prvom, spoju |
« Pitanjce!
|
Kako se ljubite? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:42.