| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko daleko idete na prvom spoju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh nikad nedam curi na prvom spoju... |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,174
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko daleko idete na prvom spoju? Hm, više se i ne sjećam kako je bilo ići na prvi spoj. Međutim, nikad nisam imala prevelika očekivanja i nisam se time zamarala. Ako je na kraju došlo do poljupca - dobro, ako nije - opet dobro. Brinulo me samo da ne dođe do one neugodne tišine. To mi je nešto najgore. Koliko daleko sam znala ići? Nikad previše, uvijek samo ljubljenje kao vrhunac. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| nice girl with the bad ass Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,063
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko daleko idete na prvom spoju? Joj da... neugodna tišina! Nešto najgore definitivno!!!!!
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,174
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko daleko idete na prvom spoju? E, ali sad sam se sjetila jednog spoja kad sam poželjela malo tišine s njegove strane. Bilo je baš kao u onoj reklami gdje tip curi priča o svom autu i na kraju kaže: ˝Dosta o mom autu, pričajmo malo o meni.˝ Tako je i ovaj cijelo vrijeme mljeo o svom autu, kako ima ovo, ono, sad će mu stavit' novi/u/e ____(nadopuni bilo čime) i tako. Na kraju je samo pitao zašto sam tako šutljiva i zamišljena. Naravno, to nam je bio prvi i posljedni sudar. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko daleko idete na prvom spoju? idem do birca ili mozda diska, ali dalje ne vise od obicne brijacine i mozda mrvicu slatanja preko robe nema ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko daleko idete na prvom spoju? a ono, dam pusu,ak mi je napet.. nikad nebi raširila noge na prvom, drugom, trećem spoju... četvrti već... ...(hehehehe)možemo se malo šlatarit preko odjeće..al niš previše tek tolko da ode doma sa gazdom u ruci.... ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #60 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko daleko idete na prvom spoju? Hoćeš ići na četvrti spoj? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: daleko, idete, koliko, prvom, spoju |
« Pitanjce!
|
Kako se ljubite? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:06.

vise od obicne brijacine i mozda mrvicu slatanja preko robe nema