| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi koliko dugo ste bili u vezi, a da se niste ševili u Društvo forumu; najdulje brijem jedno 15 dana, a i to je bilo prije 2 godine, a veze baš i nisam imao... |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: koliko dugo ste bili u vezi, a da se niste ševili Malo više od mjesec dana...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko dugo ste bili u vezi, a da se niste ševili Pa šta ja znam... mjesec-dva... ali to su bile one prve srednjoškolske neiskusne "veze"... Kasnije nikad ništa dulje od mjesec dana...
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko dugo ste bili u vezi, a da se niste ševili mjesec dana mi njije dala. inače nisam tip koji napada. ustvari jesam. ali volim kad zena osjeti da je ne zelim samo pojebat. tad se sama skine i pojebe ona mene. ali onda taat se uzima u svoje ruke. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: koliko dugo ste bili u vezi, a da se niste ševili Citat:
__________________ Buffalo theory - my theory | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: koliko dugo ste bili u vezi, a da se niste ševili u ja sam definitivno najbolji sto se tice toga (iako nije za pohvalu), ali moja prva velika ljubav i prva cura uopce nije mi dala nekih 9mj kolko se sjecam, možda i vise... ali prije nje nisam ni jednom, tako da mi nije bio bed cekat, nisam znao sta propustam... lol |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: koliko dugo ste bili u vezi, a da se niste ševili 2 mjeseca...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: dugo, koliko, niste, s evili, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 19:49 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Znanstveni mitovi | Piratron | Prirodna | 8 | 17-09-07 22:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:26.