| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? u Društvo forumu; Naime, zanima me koliko je vas partner bio stariji ili mladi od vas... Sad imam 23 a uletava mi jedna ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 253
![]() | Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Naime, zanima me koliko je vas partner bio stariji ili mladi od vas... Sad imam 23 a uletava mi jedna gospodicna s 37 godina ![]() znaci ja sam na razlici od 14 god. Jel ima tko vecu razliku? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-08 Godina: 26
Poruka: 38
![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? 13 godina starija ![]() 6 godina mlađa ![]()
__________________ I make you feel so powerful inside, you feel so lucky...but your ego obscures reality, and you never bother to wonder why...things are going so well you wanna know why? cause I`m a liar |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Najveća 2.5 godine, a najmanja 2 godine. Do nekih 10 god razlike (stariji) mi je onak top kaj bi "išla" i eventualno 5 dolje (godina razlike).
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Citat:
Ako postoji kemija, ne gledaj na godine ![]() Moja ljubav, od mene 26 godina ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? nikad više od 5 godina
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? 18 godina. -------------- zene su vise trpljive nego muskraci jer su one koje treba hebati, tuci. itd... one stoje doma, a mi lovimo lovinu. a prije 1000g smo i mi i one smrdili ko zivotinje. s toga ne preporucam nikakav up date od microsofta! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 614
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Nikad više od 6 godina.
__________________ Život je velika tajna, život je raj....ljudi to ne znaju....i ne trude se saznati.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: godine, razlika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:05.