| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: emma86 najstariji tip je bio 6ipo godina stariji od mene, a najmladji...hm ...ja sam bila starija ... |
| | #91 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Citat:
![]() ![]() zlocestoco zlocestajosh mi samo reci da je bio i nevin ![]() ![]() ![]() ![]() ot: godine nisu vazne bitan je sex ![]() ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Citat:
pa šta ti misliš o meni?! da bi možda pijana napastovala maljoljetnika i još mu prvi put skinula jumf?! ![]() NIKAD!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona | |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Moj dečko je dve ipo godine mladji od mene i odlično funkcionišemo na sexualnom a i na ostalim poljima.
__________________ ♥ |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 340
![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? 3 i pol godine
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
![]() |
| Tagovi: godine, razlika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:18.

...ja sam bila starija 2godina i 19dana, ali nije to bio sex partner nego jedan ''dobri'' mladi susjed
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

još je bio maloljetan pa...