| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? u Društvo forumu; bravo... imaš rep+... |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,913
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? bravo ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? ako ima dobru simpa facu i da se vibra vizulano vidi... ma od - do... i do not care. ------------ ovo je doba kad su cure odrjesile sve konope. ha ha. napokon. mos imas 5-6 cura bez problema... ha ha i vote for sex. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 35
![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? 13 godina stariji - najbolji sex koji sam imala!! I najduža veza u kojoj sam bila.... Zapravo, još uvijek sam u njoj...
__________________ Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? 6 godina ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? pa iskreno da kažem nisam nikada pitao za godine, glupo. Ono dođe neka privlačnost i godine nisu bitne. Budeš zajedno sa devojkom i ne pitaš : imaš oca, majku, brata...? Ništa se tu ne pita. lepo nam je, volim ju najviše na svetu i to je bitno. Svet se vrti oko nas i za nas. Nevidimo nkoga. Nisu joj zvezde ravne, ženske druge ne postoje. Hteo bi je otpeljati tamo gde nema nikoga. Samoća sa voljenom osobom, vasiona ako može. Najvažnije da nije preveć mlada u smislu da nemože zdurat i izbrblja sve mami. Jebhes godine. Od 18 ( do 80. Sve ide.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: godine, razlika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:19.

imaš rep+