| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: blackdevilles meni taj od 40 ponudio 1000 eura za mjesecno druzenje helllloooooooo, pa nisam ocajna Ti ne, ... |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-03-08 Godina: 19
Poruka: 23
![]() | Mlađi još nije uletio... ali stariji... joj... 11 god-ful mi žao radi toga... pokušavam zaboraviti ![]()
__________________ Vanjski svijet nije onakav kakvim nam se čini... Nasmiješi se i sjat će sunce... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 68
![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? nemam ni približno toliku razliku. najveća je bila 5 god u mom slučaju... naravno on je bio stariji ![]() a najmlađi SEX partner hmm par mjeseci. al najmlađi s kojim sam bila je bio 2god mlađi *srami se*
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 168
![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Thanks...morala sam prvo skužit kaj je to.... ![]() A kaj se tiče teme...čuj...treba sve probat...to je moj stav ![]()
__________________ Ne idem na kave... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 168
![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? ne, život ti je onakav kakvog si ga sam napraviš, moj je vjerojatno puno drugačiji od tvojeg...i to je u redu.
__________________ Ne idem na kave... |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Citat:
da to je u redu,ja nisam ima vezu s ženom od 54 god.a i to volim ![]() nemoj misliti da te usuđujem ali mislim da u svemu postoje granice pa tako i u ljudskom životu ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: godine, razlika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:14.

16 godina....