| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carllito da to je u redu,ja nisam ima vezu s ženom od 54 god.a i ... |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 172
![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Citat:
![]() Mislim na naslov govori o sexu...a to ne mora nužno značiti i vezu...kaj ne?? A zašto misliš da žena od 54 godine nebi bila dobra ako to nikad nisi probao?
__________________ Ne idem na kave... | |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? A koliko je tebi godina? Jel se rodila već ta koju buš ti probal sa 70?? ![]() ![]()
__________________ Ne idem na kave... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Nemojte gledati na godine. Ima žena jako se dobro drže i u poodmakloj dobi. Evo iz ličnog iskustva mogu reći da ima njih od 64-68 godina, a tako se dobro mrdaju mogle bi im one od 48 zavideti a i štošta naučiti. O prednosti žena koje izvade protezu pa puše da i ne pričam. Nije mi se jednom desilo da naiđem na neiskusno i mlado pa nezna pušit. Zubima me iritira, dođe mi brale da joj ciglom izbijem zubalo pa da onda puši. ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Ne idem na kave... | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? -Sabane, mogla je i ona tebe ugristi, al' nije, a mozda je samo pomislila... Kakav je to osecaj kontrole! -Kontesa Nera, svaka cast na mladjem komadu!!!!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
![]() |
| Tagovi: godine, razlika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:35.