| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? u Društvo forumu; ja sam imao 18 a ona 32 ali to je bio oralni.. to se ne broji ili???....p.s. nisam ... |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 241
![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Citat:
ali ej to iljadu eura
__________________ she broke my heart... so i ripped hers out | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? ma decki ja ipak volim mladja i jedrija tijela poput onih od 19 do 24....može i mladje...naravno uz pristanak roditelja ovjeren kod javnog bilježnika u domovini Hrvatskoj...i najmanje dvije kopije ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: godine, razlika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:08.

so i ripped hers out
neznam kako je al daleko od toga da nebi proba!