| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carica Po meni to uopće nije previše bitno.... Stariji - 11 godina Mlađi - 4 i sex je ... |
| | #72 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Citat:
Ja sam imala kratku afericu s osobom 19 godina starijom.... I nije bilo lose iskustvo.....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? dobro sexualno iskustvo,ugodan razgovor itd...kvalitetno iskustvo iz kojeg sam puno naucila ,a sto se duze veze tice mislim da takva razlika nebi prosla kod mene.....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #76 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? Ja 24,za vezu prevelika razlika i prekomplikovano za moj pojam al ko voli nek izvoli ima puno takvih veza koje su uspjesne...
| | |
| | #79 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera? kad se upletu emocije tu je onda tesko bit pametan....ako si na to mislio pod previse spetljali....
| | |
![]() |
| Tagovi: godine, razlika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:24.

Grijesiti je ljudski ...
istina,prevelika je to razlika,pa moze ti i biti otac sa toliko god. razlike.A koliko si ti imala tad?