Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko puta ste se najviše sexali u jednom danu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti ma glupo mi je to brojanje...šta npr....ak sam se ja 3 sata bez prestanka, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-07, 13:57   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Koliko puta ste se najviše sexali u jednom danu?

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
ma glupo mi je to brojanje...šta npr....ak sam se ja 3 sata bez prestanka, a mačić 6 puta u pola sata......šta se on kao jebo više od mene????
pa da ... mislim da je kvaliteta ispred kvantitete ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 14:03   #32 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

uf nama je bilo 11 kvalitetnih puta
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 15:00   #33 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,123
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Koliko puta ste se najviše sexali u jednom danu?

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
hmmmm......14 puta u 24 sata....s tim da je bili po najmanje pola sata....uzmimo da imaš prosječni kurac od 15cm i da je svaki bod s obzirom na pijano stanje bio u intrevalima od 3 sekunde...znači da ti je draga bila pod opterećenjem od 300cm po minuti, odnosno 9000cm tijekom pola sata.....puta 14 puta.....što iznosi aktivno dužinsko opterećenje voljene cure s 126 000cm, odnosno 1260 metara kurca tijekom 24 sata.......ako otkaliramo nekih 20-25%....to je oko 1000 metara ili 1 km atakiranja nadobudnom kitom u 24 sata.... .....mnogo kume.....a o špricanju u drugom dijelu....
Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
uf nama je bilo 11 kvalitetnih puta
pa ti kiki tako kurat kako se fališ....po ovaj računici, ako ubacimo brojke......provozao si kroz bitcharku dužinu dionice zagreb-split....... ......alal vera kume.....
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 15:03   #34 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

i nazad
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 15:15   #35 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 25
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Pa kako želiš. Macic npr. ubraja i drkicu
Dođi pa probaj, možda se iznenadiš!!!

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
hmmmm......14 puta u 24 sata....s tim da je bili po najmanje pola sata....uzmimo da imaš prosječni kurac od 15cm i da je svaki bod s obzirom na pijano stanje bio u intrevalima od 3 sekunde...znači da ti je draga bila pod opterećenjem od 300cm po minuti, odnosno 9000cm tijekom pola sata.....puta 14 puta.....što iznosi aktivno dužinsko opterećenje voljene cure s 126 000cm, odnosno 1260 metara kurca tijekom 24 sata.......ako otkaliramo nekih 20-25%....to je oko 1000 metara ili 1 km atakiranja nadobudnom kitom u 24 sata.... .....mnogo kume.....a o špricanju u drugom dijelu....
A napravija sam joj dite, moš onda mislit!!!

Citat:
ma glupo mi je to brojanje...šta npr....ak sam se ja 3 sata bez prestanka, a mačić 6 puta u pola sata......šta se on kao jebo više od mene????
Pa jesam se sigurno najeba više, jer ja sam svršija sigurno 6 puta, a ti po priči možda jednom!!!
I za tvoju informaciju mogu trajat!!!
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 15:29   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 18
Poruka: 191
crnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku crnka_8

pa neznam sad, nisam nikad isla za tim koliko puta, mozda 5-6
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 15:34   #37 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,399
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: macic Pogledaj Poruke
A napravija sam joj dite, moš onda mislit!!!
Ma nisi samo njoj...i sebi si
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 15:42   #38 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
a kad ste vi to ???
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 17:13   #39 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Poruka: 1,132
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DANIELcroatia

e vi koji se sexate po 14 puta na dan? kako vam to uspjeva sa curom? jeste vi ode oženjeni ili stariji ili što? ja san student pa ja i moja i nemamo vremena bas za takve rekorde...haha
DANIELcroatia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 17:32   #40 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,399
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: DANIELcroatia Pogledaj Poruke
e vi koji se sexate po 14 puta na dan? kako vam to uspjeva sa curom? jeste vi ode oženjeni ili stariji ili što? ja san student pa ja i moja i nemamo vremena bas za takve rekorde...haha
Da, jadni ti studenti Nikako da nađu vremena za jebanje Trebali bi pokrenuti akciju "Više jebanja za sve studente" ili bolje "Više vremena dajmo studentima da mogu jebati"
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sex u danu, vodjenje ljubavi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114