| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi koliko se cesto sevite? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: saban sajnovic dao si mi dobru ideju aktivan si u ljeto i potkraj godine, al ručica nikad ... |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko se cesto sevite? Od kad je ovaj moj poludio sirotek i Bog mu ne da, uopće ne, na suhom sam ![]() Inače barem jednom tjedno (nismo baš imali gdje pa smo se snalazili), po više puta da sve nadoknadimo,ovisno o situaciji....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 2,128
![]() ![]() | Re: koliko se cesto sevite? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: koliko se cesto sevite? skoro svaki dan... skoro prekjucer... skoro jucer... skoro danas... i tako...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
« Kako ovo objasniti
|
Upskirt »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:42.

dao si mi dobru ideju 

)...<---