| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi koliko se cesto sevite? u Društvo forumu; hahaha...odlicno, fbs!... |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko se cesto sevite? super mužu!a koja si mi ti životinja?pa nije da si orao već sunce moje ![]() ![]() rekla bi ja da ti bereš još ono što pupa i cvate ![]() ![]() ![]() rep od mene kad mi dopuste ![]() OT:a sve je to kod mene drž ne daj,povuci,potegni iščupati se neda
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko se cesto sevite? kod mene i dalje... skoro svaki dan... skoro prekjucer... skoro jucer... skoro danas... i tako...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko se cesto sevite? sad razmišljam za ove ''sretnike'' kako se moglo pitanje drukčije formulirat, da je napisano ''koliko se rijetko ševite'' ispala bi šala, a ovo ''koliko se često ševite'' ispadne kao normalno pitanje, hmmm... ja bih onda rekla rijetko, ali ću se pokušat uspet do ove teme učestalošću, ipak nema smisla da zbog vlastitih frustracija nekome razbijamo temu ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:21.

za vuka je istina

..
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something