| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi koliko se cesto sevite? u Društvo forumu; kako kad , nekad vise nekad manje, sve je relativno... |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: koliko se cesto sevite? kako kad , nekad vise nekad manje, sve je relativno ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko se cesto sevite? Kak Pharaon kaže samo vikendom, ni slučajno preko tjedna ![]() ![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #65 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: koliko se cesto sevite? može da se oduži i do 5-9 puta na dan, ako ima dobre meze (nešto za u labrte, usta, staviti). Treba riba da ima pršuta, slanog sira malo podimljenog i crnog vina. U početku 3 puta ide e onda sledeće je sve duže i duže vreme između svršavanja. Burgija je uspravna, što od vina što od pršuta i sira, ugodna atmosfera uz glazbu sa radija. Još je bitno da partnerica nije samo skoncentrisana na seks već da mi malo i prića onako, male slatke stvari. Mora da mi tepa i da me diže u visine i nebesa. Da velića moju muškost, snagu i izdržljivost. Da me uspoređuje sa bikom, lavom, pastuhom il nekom drugom pohotnom životinjom. Igre vatanja, malo po sobi, obavezne. Malo mi izmiće i beži i da onako govori maznim glasom: nemoj, nemoj. , a u stvari se smeška i to me pali. Znalo se desiti da sam imao i tri partnerice u jednom danu, a znalo se desiti i da mi ceo dan prođe pa mrknem tek naveće ženu, kad dođem kući.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko se cesto sevite? Vrlo rijetko - štoviše.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
« Kako ovo objasniti
|
Upskirt »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:36.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something
hu jebote, ona kaže da se 8 do 12 puta prasne mesećno, ko sad laže.