| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko ste puta zaista ljubili u životu? u Društvo forumu; Jeste li uopće? Ja sam dva puta Bivšeg i sadašnjeg. Ovo drugo ne brojim...... |
| | #8 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste puta zaista ljubili u životu? Jednom. Ali baš, baš zaljubila... i žao mi je, a sve zbog moje gluposti! A život je takav, jbg!
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
![]() | Re: Koliko ste puta zaista ljubili u životu? Ja sam ljubio,ljubim i ljubit cu..........kad sve zbrojim,oduzmem pomnozim s standardnim koeficijentom laganja i dodavanja te kubiram s svojim egom i uvecam jos malo da ispadnem faca to dode neki ful veliki broj...................cekaj da nadem kalkulator.................oookkkoooooooooooo sta ti ja znam,ono vise kao .................jedan,jebote sta god napravim ostaje jedan,bem ti matematiku,to je instrument kojim se siroj javnosti mazu oci Samo jednom mi je znacilo,usudio bi se reci jos uvijek znaci
__________________ Živi svaki dan kao da ti je zadnji i jednog češ dana biti u pravu |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, ljubili, puta, ste, zaista, zivotu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:26.

Samo jednom mi je znacilo,usudio bi se reci jos uvijek znaci