| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi koliko vam je intrenet uistinu promjenio seksulani zivot? u Društvo forumu; ne znam jel ovaj topik bio ali inernet mogucnosti su stvarno velike i vec opce prihvacena. ja sam na poslovnom ... |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | koliko vam je intrenet uistinu promjenio seksulani zivot? ne znam jel ovaj topik bio ali inernet mogucnosti su stvarno velike i vec opce prihvacena. ja sam na poslovnom planu jako napredovao odkad sam uveo internet u kucu. nisam ga od prvih dana imao, jer sam to smatrao jos uvijek pre velik zalogaj ali sam ga na svu srecu u pravo vrijeme poceo koristiti. i tako... jeste li ikad razmisljali koliko ste se do sada seksualno i komukativno obrazovali tj unaprijedili boraveci na chatovima forumima i citanjem raznih clanaka s portala? mozda ne svijesno ali jako svijesno to radite. i za one malo naprednije? koliko ste partnera do sada imali ovakvim tipom upoznavanja? i zamislite da ga nije bilo koliko bi bili u minusu |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je intrenet uistinu promjenio seksulani zivot? Internet ne igra nikakvu ulogu u mom sexualnom zivotu....za sada...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: koliko vam je intrenet uistinu promjenio seksulani zivot? Koliko vam je intrenet uistinu promjenio seksulani zivot? ![]() To misliš na smucanje po onom zaostalom u vremenu i korisnicima iskon chatu i traženju mladih neupućenih robkinji? ![]() Ili stavljanja slike svojeg tintilinića na stranicu smokvinog lista? ![]() Ili možda imaš 3 accouta na iskrici? ![]() Ma ljudi! Ak ste pametni manite se toga. Na taj način nebudete nikad zbarili ili pronašli voljenu osobu... Samo nekog pacijenta ili sponzorušu.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je intrenet uistinu promjenio seksulani zivot? ma šta promijenio...ja tek dobio život kad sam postao onlajn do otkrića ovog što mladi zoveju vrld vajd veb ja nijesam imao života...zabavljao sam se sa svojim stadom koza oko riječke zaobilaznice i jeo neke kao borovnice...samo čudno što sam ih uvijek vidio samo kad sam bio sa svojim kozama...uvijek oko njih i nigdje drugdje ![]() i eto ja sad imadem život otkad mi je ovaj intarnet u kolibi ![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je intrenet uistinu promjenio seksulani zivot? ja čak razmišljam da otvorim "agenciju za internetsku pomoć u seksualnom životu" ... u mojoj garaži ![]()
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Citat:
sto se tice neupucenih? one koje su upucene su stosta probale vec pa su postale malo ogorcene Citat:
nego sam ja primjetio da su sve zene ispoceta maznije vise daju a kasnije nista. vrate se na prvobitno stanje. frendice vaznije, posao vazniji. postanes im rutina kao sendvic. oodmataju te pa te namotaju. mogu te pojest a i ne moraju haha. ili te samo gricnu. sad se ti zeni? bas mi takva treba svaki dan? i ovo se cesce dogada samo malo luksuznijim curama vucarama nego obicnim Zadnji Uredio daidza : 21-04-08 u 22:47. | ||
| | |
![]() |
« Koliko je bila najveca razlika u godinama izmedu vas i seks partnera?
|
jeste li ikada izgovorili krivo ime u krevetu?? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:58.