| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kolko se palite na profesorice i doktorice? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: basket_case ja nemrem vjerovat al moja školska doktorica izgleda prejebeno....plavuša 40god....sise, noge,faca.....ajme ... |
| | #11 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,649
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolko se palite na profesorice i doktorice? Citat:
) od 35 god ti je stara.Onak, sorry, ne kužim? ![]() Kasni pubertetlija? ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,361
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolko se palite na profesorice i doktorice? joooj nemoj me podsjećat.... ja sam svoju doktoricu već ozračil ko černobil sa fotoaparatom na mobitelu... udata je i ima djecu pa od jebade ne bu niš (da i predložim dala bi mi uputnicu za zapadni dio grada )ali zato sam slike radio nemilice... ispod stola uglavnom.... i dođem fol po neke gluposti... joj kak me jako boli ovo ono a na kraju ženska veli uvijek: 'pij ovo, ak se ne poboljša dođi opet' naravno, ja ni ne podignem lijek nego dođem opet, poslikam ju i kažem da me ono prestalo bolit al mi je prešlo na novo i tak dalje... uglavnom, doktorica mi je takav komad da kad bi ju ja uvatio zaboravila bi sve godine studija medicine koja dobra tema... kad bi još i slike bile... Tzu
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-12-06 Lokacija: zg
Poruka: 31
![]() | Re: Kolko se palite na profesorice i doktorice? Citat:
ma kad sam radio profil sam krivo napiso godine i nemrem sad izmjenti....inače imam 17 god.....jel znaš kak da promjenim to?....
__________________ ...... roll roll roll a joint twist it at the end light it up and take a puff and pass it to your friend ..... | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolko se palite na profesorice i doktorice? imal sam ja dvije dobre profe u školi....jedna sa ogromnom sisom a druga tako lijepa da bih se mogao zaljubit sam tak!!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,649
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolko se palite na profesorice i doktorice? Citat:
Jednom? Druga zakržljala?
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,523
![]() Glupost. Sjecam se dok sam isla mami u posjetu u bolnicu radio je jedan jako lijepi medicinski tehničar. To je bilo prvi put da sam poželjela ležati u bolnici. ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
![]() |
| Tagovi: doktorice, kolko, palite, profesorice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:32.

) od 35 god ti je stara.

)