| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Komplicirana i duga priča,molim vas pročitajte u Društvo forumu; Ovako,imam težak problem i ne znam kako uopće ovo ispričati...Jako će biti duga tema i sumnjam da ... |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 31-08-07 Godina: 19
Poruka: 3
![]() | Komplicirana i duga priča,molim vas pročitajte Ovako,imam težak problem i ne znam kako uopće ovo ispričati...Jako će biti duga tema i sumnjam da će se uopće dati čitati.Iako sam još jako mlad nadam se da ćete me shvatiti ozbiljno Do kraja srednje sam se poljubio sa 4 cure,i s nijednom više od jedanput.Nisam znao kako sa curama,a ne znam ni sad.Nisam bio neki štreber,ali sam zbog jednog ranijeg razdoblja u životu jako zatvoren i nepovjerljiv,a opet i ljut,izvana hladan,iznutra vatra... I tako sam dogurao do kraja srednje bez ijednog dana provedenog u vezi i sa jednim razočaranjem iz prošlosti,curom kojoj sam se otvorio,a ona me odjebala nakon što je prva htjela nešto... A onda sam slučajno preko jednog foruma upoznao curu iz drugog grada,bila je moje dobi i na jesen dolazila na fax u Zg.I sad,mi smo se počeli dopisivati,biti u kontaktu,i počeli se jako vezati jedno za drugo.Počeo sam se nadati da ćemo možda biti zajedno,stvarno me zagrijala za mene,a opet,tko zna što što će biti kad se vidimo...Toliko smo se počeli dopisivati da nismo ništa učili za maturu pa smo dogovorili pauzu na tjedan dana jer bi inače poludjeli.... Za vrijeme te pauze sam slučajno preko stare upoznao 3 god mlađu curu, stvarno inteligentnu i slična meni.Dobio sam njezin broj i dok sam bio tužan jer mi je ona prva nedostajala(zbog one pauze koju smo dogovorili) počeo sam se dopisivati s tom drugom.Rekao sam joj puno o svojim strahovima pred curama,ali nisam spomenuo da se već dopisujem sa jednom i to vrlo intenzivno.... Nakon par dana dopisivanja i ta druga je rekla da joj se jako sviđam i da bi se htjela naći onako,samo ja i ona... Odjednom sam ja,koji nikad nije imao curu,bio između dvije,od kojih nijednu nije upoznao pravo..Prvu nisam ni vidio,a drugu tek nakratko... I tu dolazi taj moj strah i sve nakupljeno godinama.Nijednoj nisam htio reći za drugu.Zašto?Jer sam mislio da će me sigurno neka od njih odjebat uživo,vjerojatno i obje...Čemu si onda bar malo ne povećati šanse,možda me barem jedna od njih ne odjebe.Uostalom,mi muškarci smo svinje i mom muškom egu je odgovaralo da mi dvije trebe šalju poruke nakon toliko godina 'suše' Dopisivao sam se sa obje i to mi je oduzimalo cijele dane...Mislio sam da sanjam.Koliko sam godina samo proveo bez ikoga,a sad sam u kontaktu s dvije cure Ovu prvu sam dulje znao i tad sam još mislio da ću biti s njom ako joj se svidim,a ova druga mi je bila kao nekakva rezerva,ono,znam je,pa ako me ova odbije možda probam s njom. I tako,jednog od tih dana sam se dopisivao sa tom mlađom,i ona je počela inzistirat da se vidimo....I tako,mislio sam da nemam što izgubiti i pristao sam...DAN PRIJE nego sam se trebao napokon naći s onom curom koju sam prvu upoznao jer je dolazila na jedan dan u Zagreb. Vidite kako je to ludo bilo I eto,nađemo se ta druga cura i ja.Prvo sam bio dosta namrgođen i ukočen,ali nekako smo se 'našli'.Razgovarali smo 6 sati na klupi i bilo je ljepše nego da smo se ljubili.Znam da sam joj se iskreno svidio.Ali nije znala što se meni događa u životu,u kakvoj sam situaciji zbog ove druge,koju sam upoznao ranije. I samo dan kasnije,dugo očekivani susret s tom prvom curom.I dogodilo se ono što se uvijek događa u životu.Iako me ova nije odjebala cura s kojom sam se našao dan prije,ta koju sam smatrao rezervom,je na mene ostavila puno bolji dojam.. Problem je bio što sam bio takav zbunjeni idiot da nisam znao kako dalje. Ne znate kako je bit u takvoj situaciji...Da dvije žele biti s tobom,a prije toga nitko.Pokušajte to zamisliti Naravno,ni netko mnogo iskusniji ne bi se znao snaći u takvoj situaciji.Nisam imao pojma što da radim. Onda sam napravio prvu grešku-rekao sam drugoj curi,onoj mlađoj,da sam prije nje upoznao tu iz drugog grada.Raspakala se,ali i dalje htjela biti sa mnom.Rekao sam joj da mi se više sviđa ona,tj.ta mlađa,i da ću odjebati ovu koju sam prvu upoznao. I stvarno,rekao sam ovoj koju sam prvu upoznao da je kao bolje da budemo samo prijatelji do jeseni,a dalje ćemo vidjeti,ionako dolazi u Zg tek kad počne fakultet. Činilo se da sam napokon u vezi s ovom drugom,ali ponašao sam se kao idiot.Jednom sam odgodio sastanak zbog kiše pa je cijela pokisnula,često sam govorio da nemam pojma zašto je sa mnom,a definitivno sam prelio čašu kad sam rekao da se ne želim vezati jer sam već jednom bio povrijeđen kad sam mislio da ću biti s curom,a odjebala me. Nakon tih riječi je pukla i dan prije njenog odlaska na more nije me htjela ni taknuti.Rekla da će vidjeti što ćemo dalje,ali da joj se više ne sviđam toliko. Nakon tog razgovora sam bio slomljen.Već je mjesec i pol na moru,stalno pokušavam porukama vratiti njezino povjerenje i nagovoriti je da mi da još jednu priliku,jer sada sam naučio lekciju.Mislim da još osjeća nešto prema meni,ali jako je razočarana i kaže da ćemo teško opet biti zajedno. Čak mi ni ne odgovara na poruke zadnjih nekoliko tjedana,što me toliko dotuklo da sam rekao onoj koju sam prvu upoznao da sam zaljubljen u tu malu,a ona mi je priznala da joj se uživo nisam svidio kao dečko(sreli smo se samo jednom,dan poslije prvog susreta sa ovom u koju sam zaljubljen) i da mi se to bojala priznati da me ne povrijedi.Čak je poslala ovoj maloj poruku u kojoj joj objašnjava da smo mi samo prijatelji. Ova u koju sam zaljubljen se ovih dana vraća u Zg i nadam se da će mi se javiti,inače ću puknuti od tuge.Već sam mjesec i pol jako loše,a u zadnje vrijeme i na antidepresivima. Molim vas,ako ste ovo pročitali,nemojte me osuđivati i ismijavati jer mi je stvarno teško.Mogu i odgovoriti na pitanja ako nešto nije jasno jer je priča komplicirana,ali trebalo bi mi malo podrške sad Zadnji Uredio adam88_hr : 31-08-07 u 08:16. |
| |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Komplicirana i duga priča,molim vas pročitajte Na greškama se uči. Bit će još cura, drugi put probaj drugačije postupit, jer kaj god sad misliš izvodit, pretvorit ćeš ovo u Santa Barbaru sa lošim završetkom ... Ak su došle dve, doći će još dve, pa tri ... fala bogu, cura ima. |
| |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Komplicirana i duga priča,molim vas pročitajte Pitanje je hoće li ikad više biti cura...Nikad u životu nisam prišao nekoj vani,u priliku dolazim svake prijestupne,nažalost i sa 19 god pokušavam upoznavati cure samo preko neta jer drugačije ne znam.Ima cura,ali ne za mene jer sam sramežljiv i ne znam s njima. I sad sam u nekakvom čudnom stanju,ne mogu spavati,samo želim da mi se ona javi i prestane me ignorirati,neka me odjebe,ali neka se javi. A i ako dođe nova prilika s ovoliko gorčine nakon propale čiste šanse sa prekrasnom curom teško će nešto biti.Sjećam se kako je prvi put kad smo se našli plazila po meni,govorila da želi vezu,da želi da dugo budemo zajedno. Još sam zaljubljen u nju... ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Komplicirana i duga priča,molim vas pročitajte Sve što si napisao nije ništa jako neobično. Ti si malo nesiguran u sebe, dosta emotivan tip osobe. Pokušaj tu nešto promjeniti. Kako ti silence reče, krenuo si s curama i to je dobro, bit će ih još dosta u životu. I uspjeha i neuspjeha uz njih. Nastoj to preživjeti s manje emocija jer ovako nije dobro. Znam da je nama lako pričati, a da se ti sad osjećaš loše, no moraš naći način. Pusti net i gluposti. To je dobro samo kao nadopuna stvarnom životu. Kad ti je najteže, kad si loše, izađi van s društvom, s prijateljem, popij si nešto, odi na utakmicu, koncert ... nađi neki sadržaj koji će te okupirati - bit će ti lakše. I nemoj sad pisati da ne možeš ovo ili ono. Kreni van!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Komplicirana i duga priča,molim vas pročitajte Ma joj,ne mogu s društvom,živciraju me,oni ne razumiju ovo što se dogodilo. Ne krivim ih,uvijek su upoznavali cure uživo,preko društva.Danima mi je već komp jedini život. Problem je što ja ovu malu i dalje volim,dao bih sve da mi se može vratiti,sad bih je tretirao kao princezu,a ne onako. Inače,zadnju priliku prije ove sam imao prije godinu dana. A što se tiče pecanja preko neta,nikad više.Radije ću uvijek biti sam,a to će se dogoditi jer nemam pojma kako prići curi.A već dolazi fax... ![]() |
| |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komplicirana i duga priča,molim vas pročitajte Nisam brojao, ali ti si jako puno puta napisao -odjebati. Mislim da se bojiš te riječi. Mislim da se u životu nisi naučio gubiti. I mislim da si sam sa svojim kompjutorom. Ti bi trebao malo ugasit kompjutor i počet se bavit nekim sportom. Proširi malo krug ljudi oko sebe. I baci te tablete. Ne treba ti to. |
| |
| | #8 (permalink) |
| Offline | Re: Komplicirana i duga priča,molim vas pročitajte Korisnik baniran zbog duplog accounta Tema ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: duga, komplicirana, molim, prica, procitajte, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:22.