| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kondom - dali vam "smeta"? u Društvo forumu; ^^^^ potpisujem... |
| | #12 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,649
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kondom - dali vam "smeta"? bolje je bez... ali, sigurnije je sa dok još nisu pilulice
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kondom - dali vam "smeta"? A što bi ja treb'o vjerovat' žemskoj da je uzela- ipak sam ja poželjan ženik: mogla bi me koja probati tako ufatiti. ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kondom - dali vam "smeta"? Naravno da mi je bolje bez ali šta da se radi...Mora se nekako zaštititi. Ništa ne ostavljam slučaju (šta bude nek bude, to nikako).Dok nije dečko koristio kondom ja sam pila kontracepcione pilule,sad ih više ne pijem pa je kondom uvek tu,nužno "zlo" heh.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Kondom - dali vam "smeta"? Ne smeta, mada je bolje bez njega
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) | ||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,649
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kondom - dali vam "smeta"? Citat:
Citat:
Neznam za druge, ali meni malo da. Bolje se da osjetiti kada je bez...
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | ||
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-07-07 Lokacija: Rijeka Godina: 23
Poruka: 22
![]() | Re: Kondom - dali vam "smeta"? Pa sad da nema razlike, ne bih se slozio... naravno, puno ovisi i o modelu kondoma... al definitivno je bolje bez, ali, kao sto je vec navedeno, sto se mora, nije tesko, pa makar i (malo) smanjilo uzitak.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kondom |
« Bivsi decko proganja?
|
Seks »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:36.