| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kondom - dali vam "smeta"? u Društvo forumu; Meni ne smeta i uvijek ga koristim...... |
| | #21 (permalink) |
| Veteran | Re: Kondom - dali vam "smeta"? Meni ne smeta i uvijek ga koristim...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 528
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kondom - dali vam "smeta"? Citat:
![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kondom - dali vam "smeta"? Meni ne smeta. Koristim ga redovito. E sad - je li bolje bez kondoma? Definitivno. Ali, to malo povećanje užitka nije vrijedno problema koji se mogu dogodit ako se kondom ne koristi. Zato: SAY NO TO SEX WITHOUT LATEX
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kondom - dali vam "smeta"? sva ova diskusija stane u dvije rijeci nuzno zlo jedina eventualna pozitivna stvar je sto dosta muskaraca moze onda dulje "guslati" ![]()
__________________ |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-06-07 Godina: 19
Poruka: 34
![]() | Re: Kondom - dali vam "smeta"? Naravno da smeta! Nikad nisam svršila kad je dečko imao kondom! Sad sam na tabletama i da vidiš kak se praši.. ![]()
__________________ .*´¨ ) ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´ : (´¸.•*´¨`*•••>> |
| | |
![]() |
| Tagovi: kondom |
« Bivsi decko proganja?
|
Seks »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:45.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.