| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kratka ili duga kosa u Društvo forumu; Za opaku pali samo kratka kosa i 2-dnevna brada...... |
| | #21 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kratka ili duga kosa Za opaku pali samo kratka kosa i 2-dnevna brada... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kratka ili duga kosa Opaka - Na to sam i mislio ![]() Malo mi je ovo glupo procjenjivat nekoga po dužini kose, ljubav ne pita za takve stvari.. Spadam u ovu Arisovu skupinu, kratka kosa i dvodnevna brada ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 13-04-08 u 15:15. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kratka ili duga kosa Ufffff brada...daaa Ma kako ti to sve znas? ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kratka ili duga kosa Nemam pojma... valjda samo dobro pogađam... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-08 Lokacija: Zagreb Godina: 26
Poruka: 27
![]() | Re: kratka ili duga kosa Slazem se da je to relativno, al ima slucaja kad ti se decko svidi po nastupu i kak te tretira pa se zaljubis ko bedasta u njega a on ima dugu kosu i onda ti se dogodi da tolko zavolis tu kosu da poslije primjecujes tipove koji te podsjecaju na njega sam zbog duge kose (a prije ti je bila odbojna) |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kratka ili duga kosa Da mi se to i dogodi, nagovorila bih da se ošiša. Dobra sam u ubjeđivanju
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kratka ili duga kosa Znam par tipova koji imaju prekrasnu dugu kosu. Ja volim skoro pa obrijanu glavu, ono, koji milimetar. Najmrža mi je frizura od 5-6 centimetara, pa muškom triba po kile gela za frizuru da to sliči na nešto. OK su mi i one poluduge frizure, to obično nose tipovi koji uvik drže do odjeće, finih patikica i tako to - ako im dobro stoji, super
__________________ |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kratka ili duga kosa Uglavnom kratka kosa, čak mi je totalno super kad su obrijani skoro na ćelavo, onda ga volim maziti po glavi...
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kratka ili duga kosa Sretala sam zgodne dečke s dužom kosom, i nisu bili nimalo "tetkasti", naprotiv... bitno je samo da nije prljavo. Jedino što ne volim je ćelavo.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:40.

Ma kako ti to sve znas?