Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kratka ili duga kosa u Društvo forumu; Za opaku pali samo kratka kosa i 2-dnevna brada......

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-04-08, 15:11   #21 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: kratka ili duga kosa

Za opaku pali samo kratka kosa i 2-dnevna brada...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 15:12   #22 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Opaka - Na to sam i mislio

Malo mi je ovo glupo procjenjivat nekoga po dužini kose, ljubav ne pita za takve stvari..

Spadam u ovu Arisovu skupinu, kratka kosa i dvodnevna brada

Zadnji Uredio LPK : 13-04-08 u 15:15.
LPK je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 15:14   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,835
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Za opaku pali samo kratka kosa i 2-dnevna brada...
Ufffff brada...daaa Ma kako ti to sve znas?
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 15:16   #24 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
Ufffff brada...daaa Ma kako ti to sve znas?
Nemam pojma... valjda samo dobro pogađam...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 17:25   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-04-08
Godina: 26
Poruka: 27
sfingadromitis se izdvaja iz mase

Slazem se da je to relativno, al ima slucaja kad ti se decko svidi po nastupu i kak te tretira pa se zaljubis ko bedasta u njega a on ima dugu kosu i onda ti se dogodi da tolko zavolis tu kosu da poslije primjecujes tipove koji te podsjecaju na njega sam zbog duge kose (a prije ti je bila odbojna)
sfingadromitis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 17:26   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,835
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

Da mi se to i dogodi, nagovorila bih da se ošiša. Dobra sam u ubjeđivanju
Odgovori sa citatom
Star 13-04-08, 19:03   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 452
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Znam par tipova koji imaju prekrasnu dugu kosu. Ja volim skoro pa obrijanu glavu, ono, koji milimetar. Najmrža mi je frizura od 5-6 centimetara, pa muškom triba po kile gela za frizuru da to sliči na nešto. OK su mi i one poluduge frizure, to obično nose tipovi koji uvik drže do odjeće, finih patikica i tako to - ako im dobro stoji, super
Star 15-04-08, 10:32   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,278
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Uglavnom kratka kosa, čak mi je totalno super kad su obrijani skoro na ćelavo, onda ga volim maziti po glavi...
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 23:51   #29 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Sretala sam zgodne dečke s dužom kosom, i nisu bili nimalo "tetkasti", naprotiv... bitno je samo da nije prljavo. Jedino što ne volim je ćelavo.
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 04:27   #30 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ja sam tetkast kak ghod okrnesh de si frizi ovo ono.. pa onda ostavim ju masnu..
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110