| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kurčevi fakti....kome pravo ili ne....činjenice...!!!! u Društvo forumu; Penis Facts Average length of penis when not erect: 3.5 inches Average length when erect: 5.2 - 6.4 ... |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Penis Facts Average length of penis when not erect: 3.5 inches Average length when erect: 5.2 - 6.4 inches The Longest: 13 inches The Smallest: 5/8 of an inch Largest penis in the animal kingdom: 11 feet (blue whale) Actual amount of semen per ejaculation: 1-2 teaspoons Average number of times a man will ejaculate in his lifetime: 7,200 Average # of times he will ejaculate from masturbation: 2,000 Average total amount of lifetime ejaculate: 14 gallons Average speed of ejaculation: 28 miles per hour Average # of calories in a teaspoon of semen: 7 Most arousing time of day/season for a man: early morning/fall Best ways to improve sexual function: quit smoking, start exercising, lose weight Percent of men who say they masturbate: 60% Percent of men who say they masturbate at least once a day: 54% Percent of men who say they feel guilty masturbating that often: 41% Amount of time needed for a man to regain erection: from 2 min to 2 weeks Average # of erections per day for a man: 11 Average # of erections during the night: 9 Sperm life: 2 1/2 months (from development to ejaculation) Thickness of the average condom: .07 mm Thickness of super-thin condoms: .05 mm Speed at which erotic sensations travel from skin to brain 156 miles per hour There are approximately 5 calories in a teaspoon of semen. All penises bend slightly to the left or right — there is no perfectly straight penis. Odors that increase blood flow to the penis: lavender, licorice, chocolate, doughnuts and pumpkin pie! za one koji ne znaju: 1 inch = 2,54 cm 1 feet = 30,48 cm 1 gallon = 4,54 L 1 mile = 1609,2 m
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-05-06 Godina: 28
Poruka: 2
![]() | Re: kurčevi fakti....kome pravo ili ne....činjenice...!!!! eto, da se i ja ukljucim... ajde ljudi, budite od pomoci naime, za vikend sam upoznao komada svojih snova, tj. ona je upoznala mene, na nacin da mi je prisla, pricala sa mnom, i nakon nekog vremena rekla da se vidi da imam velikog... e, sad, na stranu to sto su sada moguce razno-razne teorije zasto je to rekla... mene zanima slijedeci podatak - da li cure velikim smatraju alatke vece od prosjeka navedenog u ovoj statistici, ili, da bi nekog smatrale velikim ipak mora bit tipa 20 ili vise cm? i, ako da, dajte recite kako se nas ponos mjeri, s ravnalom prislonjenim uz koju stranu??? ili s krojackim metrom? od subote se zabavljam statistikama, i nacinima mjerenja, jer cura mi je bas vau, i stari se krecu u super smjeru, a ja sam odjednom postao nesiguran - iako se niko nikad nije bunio, a i gore navedena statistika kaze da sam i vise nego dobar. Pa ipak, kad vidim fotke veselih crnaca,jebes statistiku!!!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kurčevi fakti....kome pravo ili ne....činjenice...!!!! Average number of times a man will ejaculate in his lifetime: 7,200 To mi u klubu masturbatora svaki dan toliko ! :čekić :čekić
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
![]() |
| Tagovi: faktikome, kurcevi, necinjenice, pravo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Inkvizicija | anunaki | Filozofija i religija | 24 | 05-01-08 15:05 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Murphyevi zakoni | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 31-01-06 13:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:03.