| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kurčevi fakti....kome pravo ili ne....činjenice...!!!! u Društvo forumu; Tko će to znat. Ima raznih rezultata.... |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-08 Lokacija: Zagreb Godina: 27
Poruka: 42
![]() | Re: kurčevi fakti....kome pravo ili ne....činjenice...!!!! jednom davno sam mjerio i nisam bas bio prezadovoljan jer realna brojka je cesto manja od hvalisanja po forumima, no danas znam da sam zlatna sredina i sto je jos bolje, nikad se ni jedna nije razocarala, bar ne da ja znam ![]() A ima i ona narodna, sad, pitanje je tko ce razumjet: ![]() Svaki tić se svojim kljunom nazoblje! ![]()
__________________ When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Zadnji Uredio Clansman : 22-04-08 u 04:21. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-10-06
Poruka: 71
![]() | Re: kurčevi fakti....kome pravo ili ne....činjenice...!!!! ja sam zadovoljan sa svojih 19 cm...a oni koji se zale imaju cd s vjezbama...neka fora kao milk ili na naski muznja i svaki dan lagano natezite ..i dobijete do 3 cm u 6 mjeseci..tako pise...penis je kao misic..i moze se razvit.. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-10-06
Poruka: 71
![]() | Re: kurčevi fakti....kome pravo ili ne....činjenice...!!!! ozbiljno..pa vecina arapa i turaka koristi te vjezbe od malena i na 100 stanovnika imaju najveci broj obdarenih..ono od 18 do 21 cm...svaki dan 30 puta muznja..i penis se razvije..prosvrljaj malo po netu za tim vjezbama.. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 654
![]() | Re: kurčevi fakti....kome pravo ili ne....činjenice...!!!! Našao sam ja na webu neke taoističke vježbe i to povečanje se spominje, ali sam skeptičan, još se spominje da je moguće imati seks bez da dolazi do ejakulacije i da je takav sex puno bolji. Ako te zanimaju te knjige pošaljem ti link na pm. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: kurčevi fakti....kome pravo ili ne....činjenice...!!!! Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: faktikome, kurcevi, necinjenice, pravo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Inkvizicija | anunaki | Filozofija i religija | 25 | 14-10-08 21:24 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Murphyevi zakoni | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 31-01-06 13:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.