| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi laganje u Društvo forumu; dali lažete partneru i koliko, ili mu sve kažete, ili mu neke stvari preušutite, šta je bolje ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Zagreb / Hrvatska / Split Godina: 22
Poruka: 56
![]() | laganje dali lažete partneru i koliko, ili mu sve kažete, ili mu neke stvari preušutite, šta je bolje reći istinu ili prešutiti pa ako ne sazna nikom ništa, ali ako sazna onda bude problem |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: laganje čuj... svaka veza se treba temeljit na iskrenosti. Prema tome..ako ti njoj lažeš, možeš li očekivati od nje da ti govori istinu ili ne prešuti neke detalje? Radije će ti oprostit ako iskreno priznaš (ako nije bilo baš nešto zbljuv) nego ako prešutiš ili slažeš.. istina se sazna prije ili poslije. ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 26-06-07 u 00:12. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: laganje Ne, jer neznam slagat, kad lazem zacrvenim se i slozim tako debilnu facu da me svak procita, pogotovo momak. To smatram manom, jer ponekad se nadem u situaciji kad bi mozda i trebala slagat neku sitnicu, ali jednostavno ne mogu.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: laganje Pohvalan stav, ali malo naivan... Sve ovisi, ali čuo sam toliko laži i toliko prešućenih stvari da se ne ću krzmati potući neprijatelja njegovim oružjem. ![]() A vi istinoljupci, hajd' da vidim koliko vas je curi reklo da joj nešto dobro stoji, a npr. guzica joj izgleda preveliko u tome? ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: laganja, laz |
« Crossdreseri/Transvestiti
|
često slušam o ovome, ali baš i ne razumijem- prekidi i nova poznanstva »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:20.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!