| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi laganje u Društvo forumu; Općenito - lažem ko pas ... a kad me uhvati onda opet lažem i pravim se blesav. I odličan sam ... |
| | #12 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: laganje Citat:
Ko to radi? ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: laganje Krivi odgovor Lovel!!! točan je 'tebi draga nitko- tvoja guza izgleda sjajno u svemu'. ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: laganje A da li samozavaravanje spada pod laganje? Probao sam jednom i to, ali nisam ni upola uvjerljiv kao kad lažem... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: laganje Laganje je laganje- zar sam ja manje vrijedan od nje?!?
| | |
![]() |
| Tagovi: laganja, laz |
« najluđe ljubavne poruke
|
često slušam o ovome, ali baš i ne razumijem- prekidi i nova poznanstva »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:05.

Ko to radi? 

Probao sam jednom i to, ali nisam ni upola uvjerljiv kao kad lažem...
Laganje je kad lažeš nekom.. samozavaravanje je kad lažeš sebi