| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Lizanje u Društvo forumu; naj normalija stvar .u svakoj predigri koja i postoji da se partnerica i partner uzbude što više spada ¨lizanje ... |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-09-05 Godina: 26
Poruka: 146
![]() | A ja? O bože, mene je jučer tako boljela moja mesoždeeeerska, picolizačka vilica...ali samo daj, daj...najjače je kad pica počne svršavat pa kad te objeručke primi za čelendru i čvrsto stuisne i počne se trljat o tvoju facu....aaaaaaaaaaaaaa |
| | |
| | #15 (permalink) |
| 4nick8or | meni je to dobro,jer je njoj dobro,mada ću možda zvučati lud,jer imam teoriju koja ide ovako,postizanje zadovoljstva kod žene je ustvari zadovoljavanje samog sebe,pa tako da ustvari i kada one vrište i svršavaju u grčevima,zapravo zadovoljamo svoj muški ego,odnosno opet to neradimo zbog njih nego zbog sebe,poprilično egoistično po ovoj teoriji,ha što vi mislite o ovoj teoriji.? |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Previše teoretiziraš, baci se na posao... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma | Citat:
__________________ Buffalo theory - my theory | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lizanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:16.

: Za mene je ta informacija apsurdna,sta vi mislite o tome? Licno smatram da je lizanje super,a jos bolje ako ti ga mala poslije popusi.