| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljeto je,a meni se diže na plaži u Društvo forumu; Ljeto je,dođem na plažu i počnem se ljubiti s curom,malo se pipkamo...tralalalala...(znate već kako to ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 383
![]() | Ljeto je,a meni se diže na plaži Ljeto je,dođem na plažu i počnem se ljubiti s curom,malo se pipkamo...tralalalala...(znate već kako to ide),a meni se digne kurac i onda mi je bed ustat se par minuta dok ne popusti... šta da radim?postoji li način da to izbjegnem?
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljeto je,a meni se diže na plaži odsjeci ga ![]() ili injekciju onu sto dobijes kod zubara pa utrne ![]() a sad ozbiljno, pa namjesti ga malo diskretnije i kad ides u more odi s njim onako mazis ju itd.. prikrijes malo zagrlis ju i te stvari ![]() i nosi siroke kupace ![]() ili se nemojte mazit i ljubit, a mislim da to nije opcija ![]() mozete i stat blizu mora tako da se samo ubacis u more a ne da se dizes... itd. ima 100 nacina ![]() EDIT: ma i ovo sto robin kaze, pogotovo ako imas komad manige, pa neka budu ljubomorni ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljeto je,a meni se diže na plaži pa nek se digne ša sad..dobro je dok se diže..da si napisao ja na plaži a ne diže mi se onda bi se zabriuli ![]() O.T.:vidi ja i moje pilencer u isto vrijeme ![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Ljeto je,a meni se diže na plaži pipkajte se u vodi, tamo te nitko ne vidi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigla, kurac, mravojed, plaza, tavalon |
« Osvajanje
|
Prijatelji »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:41.

zagrlis ju i te stvari 

29 49.....