| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljeto je,a meni se diže na plaži u Društvo forumu; Ljeto je,dođem na plažu i počnem se ljubiti s curom,malo se pipkamo...tralalalala...(znate već kako to ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 18
Poruka: 429
![]() | Ljeto je,a meni se diže na plaži Ljeto je,dođem na plažu i počnem se ljubiti s curom,malo se pipkamo...tralalalala...(znate već kako to ide),a meni se digne kurac i onda mi je bed ustat se par minuta dok ne popusti... šta da radim?postoji li način da to izbjegnem?
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Persona non grata Datum registracije: 27-03-08 Godina: 22
Poruka: 17,019
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljeto je,a meni se diže na plaži odsjeci ga ![]() ili injekciju onu sto dobijes kod zubara pa utrne ![]() a sad ozbiljno, pa namjesti ga malo diskretnije i kad ides u more odi s njim onako mazis ju itd.. prikrijes malo zagrlis ju i te stvari ![]() i nosi siroke kupace ![]() ili se nemojte mazit i ljubit, a mislim da to nije opcija ![]() mozete i stat blizu mora tako da se samo ubacis u more a ne da se dizes... itd. ima 100 nacina ![]() EDIT: ma i ovo sto robin kaze, pogotovo ako imas komad manige, pa neka budu ljubomorni ![]()
__________________ My pulse has been rising, My temples are pounding The pressure is so overwhelming and building, So steady they're fretting I'm ready to blow, What is she, what is she, What is she waiting for? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljeto je,a meni se diže na plaži pa nek se digne ša sad..dobro je dok se diže..da si napisao ja na plaži a ne diže mi se onda bi se zabriuli ![]() O.T.:vidi ja i moje pilencer u isto vrijeme ![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Ljeto je,a meni se diže na plaži pipkajte se u vodi, tamo te nitko ne vidi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigla, kurac, mravojed, plaza, tavalon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:29.

zagrlis ju i te stvari