ako se nema cime sepurit... onda ni nema problema... misit ce da mu je nedignut i malo veci![]()
Raspravljate o temi Ljeto je,a meni se diže na plaži u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Sahataba, a kaj ak se nema čime šepurit Onda bolje ciglom po njemu...
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
ako se nema cime sepurit... onda ni nema problema... misit ce da mu je nedignut i malo veci![]()
dobro da znam
![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Ugledaj neku malo manje zgodniju na plazhi pa se koncentriraj na nju, zamisli neku teshku bolest, nesht ruzno... Meni upali!!! sretno
meni je to baš ono...pravi turn on kad vidim na plaži dečka u 'ratnoj spremi' sa svojom opremom
još ako je to moj dečko...
a riješenje- baci se u hladno more, pa da vidiš spuštaone![]()
- the chase is better than the catch -
pih nespretna to pali kod ovih sto nisu domaci, a mi koji smo navikli pod takvim opterecenjem(hladnim morem) raditi... sto s nama?
kurac u pijesak![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
ili u moru
otpliva se malo dalje i zabavi... ah di divni dani, ubrzo dolaze![]()