| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav u Društvo forumu; Vjerujete li u ljubav?... |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LJubav Pitanje je u kakvu? ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 21
![]() | u onu pravu, ono kad mislis da je to, to Citat:
![]() Zadnji Uredio daidza : 25-11-07 u 00:47. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: LJubav U ljubav vjerujem!Samo sto je jako tesko postici obostranu ljubav,jer malo tko nadje partnera koji njega isto voli,istim intenzitetom,potpuno,predano,iskreno!Zasto vjerujem u ljubav:"Jako sam osjecajan i zaljubim se jako,ne dogodi se cesto ali se dogodi,pa tako isto mislim da ima i na drugoj strani,tj. da ima jos zena koje su jako osjecajne i mogu voljeti,znaju sto je ljubav!Ljubav moze doci i s vremenom,kroz druzenje!Desavalo se da je sve pocelo sasvim slucajno a zavrsilo sa obostranom i vrlo intenzivnom zaljubljenoscu!![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LJubav Ako si kamen, budi ljubak; ako si biljka budi osjetljiv; ako si čovjek, budi ljubav. V.Hugo A sad moje mišljenje: da, iako sam previše skeptična da osoba može beskrajno voljeti drugu osobu (osim odnos majka - djete, jer je djete dio nje same).
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:09.

U ljubav vjerujem!Samo sto je jako tesko postici obostranu ljubav,jer malo tko nadje partnera koji njega isto voli,istim intenzitetom,potpuno,predano,iskreno!Zasto vjerujem u ljubav:"Jako sam osjecajan i zaljubim se jako,ne dogodi se cesto ali se dogodi,pa tako isto mislim da ima i na drugoj strani,tj. da ima jos zena koje su jako osjecajne i mogu voljeti,znaju sto je ljubav!Ljubav moze doci i s vremenom,kroz druzenje!Desavalo se da je sve pocelo sasvim slucajno a zavrsilo sa obostranom i vrlo intenzivnom zaljubljenoscu!