| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav krvnih grupa u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Servant Pojma ja nemam koja sam krvna grupa... ni ja ne znam... |
| | #16 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,644
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav krvnih grupa Citat:
![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav krvnih grupa očito ni meni!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Administrator Datum registracije: 20-08-07 Godina: 25
Poruka: 85
![]() | Re: Ljubav krvnih grupa Ja sam 0+ . Ako ima neka žena koja bi bila spremna zanemariti moju "jogunjastu" prirodu bio bi joj dobar.... Šalim se, osim toga mislim da me jako dobro opisalo. Osim što sam ja vjeran kao pas... |
| | |
![]() |
| Tagovi: grupa, krvnih, ljubav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:19.

pusa

Mogu tvrditi samo za sebe!Krvna grupa A sam i potpuno si me opisao kao osobu!