| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav na daljinu u Društvo forumu; ljubav na daljinu...vaše mišljenje...... |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav na daljinu Ne bih mogla.......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ljubav na daljinu nema šanse da bi mogla,ali nikad se nezna....ubiti znat ću za nekih tjedan dana,valjda ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Ljubav na daljinu 0 bodova...kod mene to ne bi moglo funkcionirat....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav na daljinu Mnogooo teško...ali opet ima ljudi koji i uspevaju tako...ali šta će mi to kad ne mogu da ga zagrlim , poljubim kad ja to želim...ali bih na primer mogla da izdržim kad bi bili zajedno neko vreme (u istom gradu) pa na primer on ode negde da radi ili studira (u neki drugi grad ili državu) ali opet i tad je teško i mnogo mnogo zahtevno!
__________________ ♥ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Ljubav na daljinu Tko hoće naći će načina, tko neće naći će tisuću izgovora.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: love |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:36.

ljubav na daljinu...vaše mišljenje...