| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav na daljinu u Društvo forumu; dorina: ma shvatio sam te odmah, i u pravu si robin: ljubomora je jedina stvar koja je prijetnja takvoj vezi, ... |
| | #21 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Ljubav na daljinu dorina: ma shvatio sam te odmah, i u pravu si robin: ljubomora je jedina stvar koja je prijetnja takvoj vezi, jer su obadvoje bez nadzora i sve je stvar povjerenja.. to je moj zaključak, neznam ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav na daljinu Citat:
Da ako je netko ljubomoran jako, to zna biti nemoguca misija. ![]() To preraste u konstatno opravdavanje, necega sta se nije ni dogodilo.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav na daljinu imate pravo,uprvao je njoj tako..koliko ju puta samo izludi i rasplače jer je otišla navečer do garda,pa je mene znao zvat kad mu se ona ne javi..mislim za poludit.. a onda ako nastane problem ići ga riješavati preko telefona je nagori mogući način.nema tu ništa dok ti ne sjedneš sa čovjekom i raspravite oči u oči
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #26 (permalink) | |||
| Akademik Foruma | Re: Ljubav na daljinu ee svaka cast! ovo si stvarno lijepo rekao Citat:
naviknes se, isto kao sto si ti naviknuta da ti je decko "uvijek pri ruci" osim toga, za takve stvari uvijek postoji mob, msn, mail, a i imas valjda neku frendicu koja ti je blize da te zagrli ili pak plisanog medu ![]() Citat:
vidimo se svaki 2. vikend po par dana + 3 mj. preko ljeta, 1 mj. preko zime i tjedan-dva za Uskrs kad smo udaljeni 2 i pol km ![]() Citat:
)
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |||
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav na daljinu Citat:
Mob, MSN, poruke i sl. ne mogu to nadomjestiti. Pa tako mogu imati dečka u Ruandi. Pa mi se volimo preko msn-a. Jupi, jupi je... I na kraju krajeva ni sa MSN-om, niti mobitelom, niti s plišanim medom ne mogu se poševiti (poštedite me svih perverzija). | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav na daljinu Nisam nikad imala takvu vezu, ali mislim da ne bi ni mogla. Previse bi me to ubijalo što ne može u određenom trenutku biti pokraj mene, mislim da bi me to pojelo.
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav na daljinu Vidiš, to je sasvim druga stvar kad si i ti rodom od tam, pa imaš i gdje i kako i mogućnost kad god želiš otići tamo i biti koliko to želiš. Sasvim drugačije i lakše. edit: Teice dali bi ti rep za ovo sa msn-om ali mi nedaju. Bitna je namjera! ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
![]() |
| Tagovi: love |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:39.

)
pusa