Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav na daljinu u Društvo forumu; dorina: ma shvatio sam te odmah, i u pravu si robin: ljubomora je jedina stvar koja je prijetnja takvoj vezi, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-09-07, 23:08   #21 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,431
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero
Re: Ljubav na daljinu

dorina: ma shvatio sam te odmah, i u pravu si

robin: ljubomora je jedina stvar koja je prijetnja takvoj vezi, jer su obadvoje bez nadzora i sve je stvar povjerenja.. to je moj zaključak, neznam
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 23:09   #22 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,279
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
i moja naj frendica ima sličnu situaciju ali zna joj bit zaista teško nekad,a njemu još teže jer je jako ljubomoran

Da ako je netko ljubomoran jako, to zna biti nemoguca misija.
To preraste u konstatno opravdavanje, necega sta se nije ni dogodilo.
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 23:14   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

imate pravo,uprvao je njoj tako..koliko ju puta samo izludi i rasplače jer je otišla navečer do garda,pa je mene znao zvat kad mu se ona ne javi..mislim za poludit..
a onda ako nastane problem ići ga riješavati preko telefona je nagori mogući način.nema tu ništa dok ti ne sjedneš sa čovjekom i raspravite oči u oči
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 23:26   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-08-07
Godina: 1
Poruka: 152
Robson se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Robson

ponekad te i ta daljina više zbliži...

probao sam, bilo ok, dal ću opet, ne znam, ali ne bi hvala

Robson je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 23:30   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-11-06
Poruka: 53
smeagool se izdvaja iz mase

mission impossible
smeagool je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 08:02   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,491
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Tko hoće naći će načina, tko neće naći će tisuću izgovora.
ee svaka cast! ovo si stvarno lijepo rekao

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Da, ALI...

postoje neke stvari preko kojih ja osobno ne bi mogla prijeći.
Faza "glupog utorka" npr.. A to znači; imaš usran dan, neki dan u tjednu je, ti dođeš doma, najradije bi nekog dragog nazvao da dođe, pa da se malo ljubite, pričate, družite, a taj netko je 200 km dalje od tebe. Mislim da bi kroz mene prošle svakakve emocije; od bijesa, tuge, "lupanja glavom od zid", plakanja do cijelog niza sličnih raspoloženja.
A u čemu je u biti kvaka. Samo ti fali netko da te zagrli. Eto.

naviknes se, isto kao sto si ti naviknuta da ti je decko "uvijek pri ruci" osim toga, za takve stvari uvijek postoji mob, msn, mail, a i imas valjda neku frendicu koja ti je blize da te zagrli ili pak plisanog medu

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
ja imam frenda koji studira sa mnom u Vž, a cura mu studira u Zg. Nekad se ne vide po dva tjedna, a opet sve super. Čuju se svaki dan 500 puta i ispada ko da su zajedno. On je sad 4. godina a ona druga, što znači da će si on tražit posao u Zg kad diplomiramo ma šalu na stranu.. oni su živi primjer da to itekako može funkcionirat.
takodjer, samo je kod mene stvar da decko zivi na Plitvicama, a ja sam rodom takodjer od tamo. cijeli zivot putujem tamo, samo sto sad putujem cesce vidimo se svaki 2. vikend po par dana + 3 mj. preko ljeta, 1 mj. preko zime i tjedan-dva za Uskrs kad smo udaljeni 2 i pol km

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
robin: ljubomora je jedina stvar koja je prijetnja takvoj vezi, jer su obadvoje bez nadzora i sve je stvar povjerenja.. to je moj zaključak, neznam
zapravo i nije... ja sam ljubomornija osoba, ali naucis se nositi s time. zapravo to gledam kao prednost jer imamo vise povjerenja i nemamo potrebu provjeravati jedno drugo (kad niti ne mozemo )
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 09:15   #27 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,390
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
naviknes se, isto kao sto si ti naviknuta da ti je decko "uvijek pri ruci" osim toga, za takve stvari uvijek postoji mob, msn, mail, a i imas valjda neku frendicu koja ti je blize da te zagrli ili pak plisanog medu
Pa nisam sa plišanim medom, a ni sa frendicom! Okej, razumjem da ona (ili on; plišani medo) mogu tu i tamo poslužiti kao zamjena za tu neku "blizinu", ali ne stalno.
Mob, MSN, poruke i sl. ne mogu to nadomjestiti. Pa tako mogu imati dečka u Ruandi. Pa mi se volimo preko msn-a. Jupi, jupi je...
I na kraju krajeva ni sa MSN-om, niti mobitelom, niti s plišanim medom ne mogu se poševiti (poštedite me svih perverzija).
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 09:56   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Teško

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
ni sa MSN-om, niti mobitelom, niti s plišanim medom ne mogu se poševiti.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 10:02   #29 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Nisam nikad imala takvu vezu, ali mislim da ne bi ni mogla. Previse bi me to ubijalo što ne može u određenom trenutku biti pokraj mene, mislim da bi me to pojelo.
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 10:13   #30 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,629
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Vidiš, to je sasvim druga stvar kad si i ti rodom od tam, pa imaš i gdje i kako i mogućnost kad god želiš otići tamo i biti koliko to želiš. Sasvim drugačije i lakše.

edit: Teice dali bi ti rep za ovo sa msn-om ali mi nedaju. Bitna je namjera!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: love

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114