Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav na daljinu u Društvo forumu; da, ali svejedno imam VEZU NA DALJINU koja, gle cuda, nije nimalo drugacija od ostalih, zapravo bih rekla da je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-09-07, 10:22   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,533
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Ljubav na daljinu

da, ali svejedno imam VEZU NA DALJINU koja, gle cuda, nije nimalo drugacija od ostalih, zapravo bih rekla da je puno manje ispunjena svadjama i monotonijom nego ostale veze koje me okruzuju iako to ovisi o pojedincima, ne o tome je li veza na daljinu ili ne
dakle, nije nemoguce... osim toga, kad zavrsim fax, nadjem posao, pocnemo zajedno zivjet, nakon vjencanja blabla, pa CIJELI ZIVOT cu provesti s deckom, sto mi koja godina odvojenosti tj. malo rjedjeg vidjanja, znaci u zivotu?!
So let the good times roll before we say goodbye.

Zadnji Uredio shelby-eleanor : 03-09-07 u 10:26.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 10:32   #32 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,651
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Sve to stoji, ali ovo kaj se tiče manje svađa; možda i ima svađa, ali ih je "glupo" raspravljat prek telefona, a kad se konačno vidite, ziher ti se ne gubi vrijeme na to. S jedne strane to je dobro, a sa druge loše. Mislim da osobu najbolje upoznaš kroz svađe (one pametne, kvalitetne; ne sad udaranje, vikanje, psovanje).
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 11:15   #33 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Vidiš, to je sasvim druga stvar kad si i ti rodom od tam, pa imaš i gdje i kako i mogućnost kad god želiš otići tamo i biti koliko to želiš. Sasvim drugačije i lakše.

edit: Teice dali bi ti rep za ovo sa msn-om ali mi nedaju. Bitna je namjera!
Ma i to. Ja imam viksu u Sarajevu i kuću u Vodicama, pa ne bi mogla zamisliti da budem s nekim iz Šibenika (prvo: dalmatinac je drugo: 300 km je od mene Ovo je šala) ili iz Sarajeva. Ne znam kakva ljubav bi me trebala strefiti. Neka opaka.
Ne kaži nikad nikad, ali to je moje sadašnje razmišljanje.

Ali ovdje ne ubrajam one veze gdje je ona otišla u Zagreb studirati, a on ostao u Vinkovcima, pa su privremeno razdvojeni (mada ako dođeš već u Zg studirati onda to iskoristi maksimalno; loči, izlazi, hvataj se okolo... bit će vremena kad ćeš biti vjerna svom suprugiću, ali to je moje mišljenje). Eto npr. takve veze mogu opstati na daljinu i imaju budućnost. A ove druge JAKO teško!
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 11:19   #34 (permalink)
kruha i igara!

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ok, samo kažem da je tako lakše... ali istina, kad se ljudi vole preći će sve (i ta romatična sranja).
Nikad ne reci nikad; probaj pa reci nikad više!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 11:25   #35 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Pametni uče na tuđim greškama, a ovi drugi na...

Ne rekoh da si ti ta druga, nisi znala jednostavno. A imala si i najbolju frendicu kojoj uspjeva takva veza Split - Zagreb, pa se ponadala...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 11:47   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,533
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Sve to stoji, ali ovo kaj se tiče manje svađa; možda i ima svađa, ali ih je "glupo" raspravljat prek telefona, a kad se konačno vidite, ziher ti se ne gubi vrijeme na to. S jedne strane to je dobro, a sa druge loše. Mislim da osobu najbolje upoznaš kroz svađe (one pametne, kvalitetne; ne sad udaranje, vikanje, psovanje).

je, istina, ali svadje moras nekako raspravit, jos je gluplje ostavit ih otvorenima, bolje i preko telefona nego nikako
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 12:43   #37 (permalink)
kruha i igara!

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Pametni uče na tuđim greškama, a ovi drugi na...

Ne rekoh da si ti ta druga, nisi znala jednostavno. A imala si i najbolju frendicu kojoj uspjeva takva veza Split - Zagreb, pa se ponadala...
Jbga, ja sam od onih koji ne vjeruju dok ne probaju sami, pa smatrano to glupo ili ne, takva sam i nesmatram to sramotom, a ako mi bude zasmetalo prestat ću
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 13:07   #38 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika djemba djemba

Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 207
djemba djemba se izdvaja iz mase

to moze funkcionirati, malo teze ali moze. bitno je da nema ispraznih obecanja tipa naci cemo se tad i tad ili doci cu/ces do tebe/mene taj dan/vikend pa ne ispunis obecanje nego se izgovaras nekom bezveznom isprikom (moze bit da stvarno nisi mogao/mogla ali ne svaki put). ja ,BUDALA!!!!, san se zajeba jedan put na taj nacin i neprezaljeno je sve to ostalo. jbg
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 15:34   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,456
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Znam par ljudi kojima je to savršeno funkcioniralo i još su nakon 5-6 godina skupa i sad napokon žive zajedno, ali ja doista ne znam kako bi ja to uspjela, luda sam kad 5-6 dana ne vidim dečka zato jer puno radi ili ja ne mogu ili...a tek da je kilometrima daleko, joj fakat ne znam
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 23:32   #40 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-09-07
Godina: 30
Poruka: 4
Sexofonicx se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sexofonicx

Pojma Ne Znam ajde da probamo ,,recimo neka Cura nek voli mene na daljinu,,huhuhuhuhu
Sexofonicx je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: love

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114