| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav na daljinu u Društvo forumu; da, ali svejedno imam VEZU NA DALJINU koja, gle cuda, nije nimalo drugacija od ostalih, zapravo bih rekla da je ... |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ljubav na daljinu da, ali svejedno imam VEZU NA DALJINU koja, gle cuda, nije nimalo drugacija od ostalih, zapravo bih rekla da je puno manje ispunjena svadjama i monotonijom nego ostale veze koje me okruzuju iako to ovisi o pojedincima, ne o tome je li veza na daljinu ili ne ![]() dakle, nije nemoguce... osim toga, kad zavrsim fax, nadjem posao, pocnemo zajedno zivjet, nakon vjencanja blabla, pa CIJELI ZIVOT cu provesti s deckom, sto mi koja godina odvojenosti tj. malo rjedjeg vidjanja, znaci u zivotu?!
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. Zadnji Uredio shelby-eleanor : 03-09-07 u 10:26. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,651
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav na daljinu Sve to stoji, ali ovo kaj se tiče manje svađa; možda i ima svađa, ali ih je "glupo" raspravljat prek telefona, a kad se konačno vidite, ziher ti se ne gubi vrijeme na to. S jedne strane to je dobro, a sa druge loše. Mislim da osobu najbolje upoznaš kroz svađe (one pametne, kvalitetne; ne sad udaranje, vikanje, psovanje).
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav na daljinu Citat:
drugo: 300 km je od mene Ovo je šala) ili iz Sarajeva. Ne znam kakva ljubav bi me trebala strefiti. Neka opaka. Ne kaži nikad nikad, ali to je moje sadašnje razmišljanje. Ali ovdje ne ubrajam one veze gdje je ona otišla u Zagreb studirati, a on ostao u Vinkovcima, pa su privremeno razdvojeni (mada ako dođeš već u Zg studirati onda to iskoristi maksimalno; loči, izlazi, hvataj se okolo... bit će vremena kad ćeš biti vjerna svom suprugiću, ali to je moje mišljenje). Eto npr. takve veze mogu opstati na daljinu i imaju budućnost. A ove druge JAKO teško! | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav na daljinu Ok, samo kažem da je tako lakše... ali istina, kad se ljudi vole preći će sve (i ta romatična sranja). Nikad ne reci nikad; probaj pa reci nikad više! ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav na daljinu Pametni uče na tuđim greškama, a ovi drugi na... Ne rekoh da si ti ta druga, nisi znala jednostavno. A imala si i najbolju frendicu kojoj uspjeva takva veza Split - Zagreb, pa se ponadala... |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Ljubav na daljinu Citat:
je, istina, ali svadje moras nekako raspravit, jos je gluplje ostavit ih otvorenima, bolje i preko telefona nego nikako ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav na daljinu Citat:
![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 207
![]() | Re: Ljubav na daljinu to moze funkcionirati, malo teze ali moze. bitno je da nema ispraznih obecanja tipa naci cemo se tad i tad ili doci cu/ces do tebe/mene taj dan/vikend pa ne ispunis obecanje nego se izgovaras nekom bezveznom isprikom (moze bit da stvarno nisi mogao/mogla ali ne svaki put). ja ,BUDALA!!!!, san se zajeba jedan put na taj nacin i neprezaljeno je sve to ostalo. jbg
__________________ De gustibus non est disputandum |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav na daljinu Znam par ljudi kojima je to savršeno funkcioniralo i još su nakon 5-6 godina skupa i sad napokon žive zajedno, ali ja doista ne znam kako bi ja to uspjela, luda sam kad 5-6 dana ne vidim dečka zato jer puno radi ili ja ne mogu ili...a tek da je kilometrima daleko, joj fakat ne znam
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: love |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.

iako to ovisi o pojedincima, ne o tome je li veza na daljinu ili ne 

drugo: 300 km je od mene
Ovo je šala) ili iz Sarajeva. Ne znam kakva ljubav bi me trebala strefiti. Neka opaka.
pusa