| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav - Što je to? u Društvo forumu; daidza Haiku... |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav - Što je to? U mom selu su mudri ljudi koji se zgražaju nad govorima mržnje.Ljubav nije samo između muškarca i žene. Bolje je muškarcu vojeti muškarca, nego samo i jedino sebe. Eto ti moje definicije ljubavi ![]() |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 116
![]() ![]() | Re: Ljubav - Što je to? Citat:
......Jednostavno su u tvom selu svi geyevi i treba ih zavezat za stablo ...i radit im sve ostale stvari koje ćine život ljepšim ( )
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 441
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav - Što je to? Ja ne znam koja mi je ljubav draža ,oralna, analna, vaginalna, nosna sve su dobre...(normalno ja sam onaj koji daje) gej ic not Ma ne ja se šalam ljubav između žene i muškarca je nešto najljepše na svijetu to je poseban osječaj koji ne možeš opisat riječima, evo ja taman upozna jednu šta voli davat svima ljubav u mistu pa će i mene brzo zaljubit kad dođen na selo drugi put. Sorry ljudi iz mene govore jebeni painkilleri, sjeba san obadvi noge danas. ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav - Što je to? Citat:
![]()
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
) zaslužio si odmor ispod stabla !!!![]()
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav - Što je to? Citat:
nestabilni prijatelju krivo si me svatio stavi te kurčeve cvike dok ga pleskaš i istodobno postaš, ali nije važno svi će oni platjeti!!!
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je Zadnji Uredio Chuorakk : 16-04-07 u 23:04. | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
......Joj opet si konzumirao laksative i vijagru jesam li ti reka da to nije dobro za bolove u nogama joj ![]()
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav - Što je to? Govoriš lažna svjedočanstva, prvo si reka da uzmen materine laksative i didinu viagru za noge, a sad govoriš da nisi, jes ti doktor ili političar. Kako češ sutra ličit pacijente, prvo češ reč sestri kad budeš operira ne dajte pacijentu anesteziju, onda kad čovik počne urlikati od boli i kad ga iskasapiš budnog, reč češ dajte mu anesteziju, triba si ič s menon u školu i bit stočar bar bi nešto postiga i naučia ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:01.

U mom selu su mudri ljudi koji se zgražaju nad govorima mržnje.
)