Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav traje 3 godine u Društvo forumu; Gledala sam Stankovićevu emisiju u nedjelju, a u gostima mu je bio neki francuski pisac čija su stajališta jako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-11-07, 12:59   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,838
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Ljubav traje 3 godine

Gledala sam Stankovićevu emisiju u nedjelju, a u gostima mu je bio neki francuski pisac čija su stajališta jako kontroverzna, ali jako zanimljiva. S većim djelom se slažem, a onaj manji nikako ne mogu odobriti. Međutim ovo je jedna stvar oko koje bi se dalo raspravljati...

Čovjek govori kako po njegovu mišljenju ljubav traje 3 godine. Prva godina je čista strast, u drugoj godini prevladava razmjenjivanje nježnosti, a treća godina je puka dosada, i tada je gotovo. Kaže da to govori iz nekoliko svojih identičnih iskustava.

Što vi mislite o tome? Postoji li "vječna" ljubav, ili su dugogodišnje veze navika?

I ajde malo iskrenosti...
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:00   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,665
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto
Re: Ljubav traje 3 godine

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Gledala sam Stankovićevu emisiju u nedjelju, a u gostima mu je bio neki francuski pisac čija su stajališta jako kontroverzna, ali jako zanimljiva. S većim djelom se slažem, a onaj manji nikako ne mogu odobriti. Međutim ovo je jedna stvar oko koje bi se dalo raspravljati...

Čovjek govori kako po njegovu mišljenju ljubav traje 3 godine. Prva godina je čista strast, u drugoj godini prevladava razmjenjivanje nježnosti, a treća godina je puka dosada, i tada je gotovo. Kaže da to govori iz nekoliko svojih identičnih iskustava.

Što vi mislite o tome? Postoji li "vječna" ljubav, ili su dugogodišnje veze navika?

I ajde malo iskrenosti...
Početna zanesenost, traje kratko. Poslije se to pretvara u ljubav. Koja s vremenom ne olamti kao na početku, ali uvijek tinja.
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:04   #3 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja mislim da čovjek dobrim djelom ima pravo. Evo moje frendice i frendovi skoro svi nakon 3 godine ili u trećoj godini prekidaju sa dečkom/curom. I objašnjenje je uglavnom isto; bilo nam je dosadno, jedno drugom nismo imali kaj za reći, vukao me u depresiju, nije imao razumjevanja... i onda nakon 2 mjeseca imaju nekog drugog.

E sad zašto je to tako, ja zaista ne znam.
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:04   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,558
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ja dođoh samo do kraja ovih faza od tri godine, ovo ostalo mi se uvik raz***e

edit: i to je bilo najčešće čista strast, pa kada nestane, puff... kud koji mili moji...
he finally was dead.

Zadnji Uredio kresola : 27-11-07 u 13:06.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:04   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 845
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

pa iskreno da ti kažem,ja sam sa svojim već 7 godina i da ga nevolim koliko ga volim mislim da bi davnih dana to sve bilo gotovo. par smo koji se često prepire jer smo dosta različiti i mislim da nema te ljubavi koja nas drži zajedno nebi bilo ničega drugoga. nisu to više oni leptirići koje osjetiš u prvim danima,mjesecima veze ali je definitivno ljubav koja još traje nakon svih tih godina
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:06   #6 (permalink)
Drugarica učiteljica

Kako razlikovati ljubav od navike?
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:08   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,558
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
možda želja da ostaneš tu gdje jesi, a ne da odeš...
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:10   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 845
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

Citat:
pa neznam jednostavno mi se desi da ga pogledam i pomislim....ajme koliko ga volim-mislim da je to dovoljan pokazatelj da nismo iz navike skupa.
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:17   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 37
playgirl se izdvaja iz mase

LJubav traje koliko se par trudi...traje u raznim oblicima,ponekad lići i na mržnju,pa se opet vrati zaljubljenost -npr:suprug mi je prije nekog vremena rekao da se ponovo zaljubio u mene a ja sam zbog toga bila nesretna! Šta ti meni ponovo-znači da me neko vrijeme nije volio...pa nisam ni ja njega stalno obožavala,ali me je ipak povrijedila spoznaja da nije ni on mene.(a trebala sam biti sretna zbog te izjave) Kako bi se vi osjećali?
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:18   #10 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,698
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

dvije moje protekle veze su završile nakon 3 i 3,5 godine ... ima nečega u tome
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108