| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav traje 3 godine u Društvo forumu; Gledala sam Stankovićevu emisiju u nedjelju, a u gostima mu je bio neki francuski pisac čija su stajališta jako ... |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ljubav traje 3 godine Gledala sam Stankovićevu emisiju u nedjelju, a u gostima mu je bio neki francuski pisac čija su stajališta jako kontroverzna, ali jako zanimljiva. S većim djelom se slažem, a onaj manji nikako ne mogu odobriti. Međutim ovo je jedna stvar oko koje bi se dalo raspravljati... Čovjek govori kako po njegovu mišljenju ljubav traje 3 godine. Prva godina je čista strast, u drugoj godini prevladava razmjenjivanje nježnosti, a treća godina je puka dosada, i tada je gotovo. Kaže da to govori iz nekoliko svojih identičnih iskustava. Što vi mislite o tome? Postoji li "vječna" ljubav, ili su dugogodišnje veze navika? I ajde malo iskrenosti...
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Citat:
__________________ Mistress Ancksunamun | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Ja mislim da čovjek dobrim djelom ima pravo. Evo moje frendice i frendovi skoro svi nakon 3 godine ili u trećoj godini prekidaju sa dečkom/curom. I objašnjenje je uglavnom isto; bilo nam je dosadno, jedno drugom nismo imali kaj za reći, vukao me u depresiju, nije imao razumjevanja... i onda nakon 2 mjeseca imaju nekog drugog. E sad zašto je to tako, ja zaista ne znam.
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ljubav traje 3 godine Ja dođoh samo do kraja ovih faza od tri godine, ovo ostalo mi se uvik raz***e ![]() edit: i to je bilo najčešće čista strast, pa kada nestane, puff... kud koji mili moji...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. Zadnji Uredio kresola : 27-11-07 u 13:06. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ljubav traje 3 godine pa iskreno da ti kažem,ja sam sa svojim već 7 godina i da ga nevolim koliko ga volim mislim da bi davnih dana to sve bilo gotovo. par smo koji se često prepire jer smo dosta različiti i mislim da nema te ljubavi koja nas drži zajedno nebi bilo ničega drugoga. nisu to više oni leptirići koje osjetiš u prvim danima,mjesecima veze ali je definitivno ljubav koja još traje nakon svih tih godina |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 37
![]() | Re: Ljubav traje 3 godine LJubav traje koliko se par trudi...traje u raznim oblicima,ponekad lići i na mržnju,pa se opet vrati zaljubljenost -npr:suprug mi je prije nekog vremena rekao da se ponovo zaljubio u mene a ja sam zbog toga bila nesretna! Šta ti meni ponovo-znači da me neko vrijeme nije volio...pa nisam ni ja njega stalno obožavala,ali me je ipak povrijedila spoznaja da nije ni on mene.(a trebala sam biti sretna zbog te izjave) Kako bi se vi osjećali?
__________________ .......................................................................................... |
| | |
![]() |
« Erotske priče
|
zaljubljenost »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.