| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav traje 3 godine u Društvo forumu; Da...i ja sam imala problem sa dečkom i pitanja da li je to navika ili ljubav...Ali u pravu ... |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,716
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Da...i ja sam imala problem sa dečkom i pitanja da li je to navika ili ljubav...Ali u pravu je Kresola, razlika izmedju ljubavi i navike je to kad želiš i dalje sve to što ste imali i što imate...Ne znam. Relativno je pitanje...iskreno ni ja sama nisam znala šta je navika...mada kad god pogledam svog dečka i kad god se zamislim u glavi sama sa sobom , shvatam da ga volim i da nije navika iako smo dolazili u te faze da je nekad postajalo sve isto.Ali to se valjda prevazidje,začinite vezu nečim novim,nekim novim stvarima koje niste radili do tada ali sve se to prevazidje ako ima ljubavi sa obe strane,ako jedan ne oseća to isto onda dzaba trud, dzaba sve...uhhh,ne znam!
__________________ ♥ Zadnji Uredio Lulu Bg : 27-11-07 u 13:22. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Citat:
ljubav i zaljubljenost su dvije odvojene stvari ![]() ali naravno ženski mozak kakav jest, ne može prihvatiti jednostavno objašnjenje nego odmah zamišlja spletke, urote, nevjericu itd. itd. ![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Citat:
__________________ ♥ | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ljubav traje 3 godine mislim da su ovo stvari o kojima bi mogao raspravljati u nedogled.u jednom trenu ste par koji se voli najviše na svijetu,u jednom trenu se zapitaš-bože šta ja radim s njim,u drugom trenu si svjestan da imaš osobu kraj sebe kakvu si oduvjek sanjao..... onda napravi nešto da bi ga zadavio-e sad,ja mislim da je sve to skupa LJUBAV. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Da malo sebe citiram i kažem kaj ja mislim... Citat:
)A druga je nježnost, neka romantična ljubav, izlasci u kino, toplice i slične stvari... A treća je bila mješavina prve dvije... U četvrtoj su nastala manje-više sranja... Kako će mi biti u 5 ajme meni... hoću se vratiti na prvu... | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,020
![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
Teice,čim imaš želju da ti bude veza kao i prve godine zabavljanja, onda nije navika,već osećaš ljubav.A to što osećaš je verovatno strah da ne predje u naviku...jer se i ja osećam nekad tako zato što volim, i naravno da će uvek postojati strah od toga zato se treba truditi da ne dodje do toga, davati-uzimati,uzimati-davati...i tako u nedogled... ![]()
__________________ ♥ | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ljubav traje 3 godine blizi se 4. godina.. strast je uvijek tu iako ovisi o umoru, njeznosti ima sve vise i vise, ali ima i dosade, no dosada se lako moze razbiti ![]() a navika.. hmm.. ne znam.. navika u svakom slucaju postoji, jer mi je ipak malo tesko zamisliti zivot bez njega, ali daleko od toga da se ljubav, pa cak i zaljubljenost ugasila jer jos uvijek imam onaj blesavi osjecaj u trbuhu prije nego se trebamo naci nakon duze vremena, jos uvijek sam mutava i zbunjena u njegovoj blizini i jos uvijek bi bez problema u tren oka spakirala stvari i otisla k njemu.. dok god se partneri trude i ne dopuste da veza postane navika i dosada, ona to nece biti ![]()
__________________ |
| | |
| | #20 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Slažem se @ playgirl - kompliciraš... Mislim da kada veza postane navika je - kraj! Možda ja nisam "sposobna" pričati o tome, nisam imala neke duuugee veze, ali ono što znam je to da se navika rodi brzo, a ljubav je ta koja ju održava da ne ostane samo to - navika. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
« Erotske priče
|
zaljubljenost »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:59.

)