| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav traje 3 godine u Društvo forumu; Dorini je još upitnik nad glavom kako da dođe do faze 2 Bez uvrede, moram te malo... |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine moje mišljenje je da ti možeš bit zaljubljen do ušiju, možeš voljet u nedogled osobu al ako se ne trudiš, sori al niš od toga! one spike let love carry you su bullshit. da ne znam kak se jako volite i kak ste jako zaljubljeni jedan u drugog ak se oboje ne trudite i ne dajete sve od sebe u svakom trenutku neće se dobro završit. po meni je veza jedan težak mukotrpan al opet jako lijep i nježan i ispunjavajući rad!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Citat:
Slažem se
__________________ ♥ | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ljubav traje 3 godine neznam jedino kako je u dugim vezama u kojima se ništa ne mjenja,da razjasnim-već su 3,4,5, godina skupa,nikakvi planovi nisu na vidiku,još uvjek "hodate" kao prvog dana.... ja to nisam mogla,dolazila sam do nekih faza gdje se nešto moralo mjenjati-nakon 3 godine veze počeli smo skupa živjeti,nakon 2 godine zajedničkog života vjenčali smo se,sada smo godinu dana u braku i sada želim djete...idemo dalje...mislim da je monotonija ta koja ubija veze... |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Citat:
Ja ne osijećam potrebu da brojim faze veze. ![]() edit: trip, imaš rep + ali poslije, previše sam faza optrčala ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Jeste,monotonija ubija vezu ali mislim da ne može uvek sve ići savršeno...ako se pojavi monotonija i ako prevazidjete to ( jer je normalno u vezi da postoje krizice) onda veza vredi.
__________________ ♥ |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 205
![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Ja mislim da je svaka veza nakon nekog odredenog vremena navika...samo sto rijec navika ne zvuci bas lijepo i ljudi si mozda ne zele priznati neke stvari...mozda se sve to desi zbog manjka zainteresiranosti prema partneru tj. ulazu sve manje truda u tu vezu pa nestaje sav sjaj i ljepota ljubavi...a mozda sam ja fulao temu ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| next best thing | Re: Ljubav traje 3 godine Citat:
naviku stvaramo sami, nažalost svjesno ili nesvjesno. Ja ju izbjegavam, i zato sam nakon 9 godina veze još uvijek sreeeetno zaaaljuuubljen
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() prijatelju, kad će "i u dobru i u zlu" ne čekati previše ![]() | |
| | |
![]() |
« Erotske priče
|
zaljubljenost »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:34.

Slažem se