Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav traje 3 godine u Društvo forumu; Dorini je još upitnik nad glavom kako da dođe do faze 2 Bez uvrede, moram te malo...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-11-07, 13:41   #21 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Ljubav traje 3 godine

Dorini je još upitnik nad glavom kako da dođe do faze 2

Bez uvrede, moram te malo
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:42   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

moje mišljenje je da ti možeš bit zaljubljen do ušiju, možeš voljet u nedogled osobu al ako se ne trudiš, sori al niš od toga! one spike let love carry you su bullshit. da ne znam kak se jako volite i kak ste jako zaljubljeni jedan u drugog ak se oboje ne trudite i ne dajete sve od sebe u svakom trenutku neće se dobro završit. po meni je veza jedan težak mukotrpan al opet jako lijep i nježan i ispunjavajući rad!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:43   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: trip Pogledaj Poruke
moje mišljenje je da ti možeš bit zaljubljen do ušiju, možeš voljet u nedogled osobu al ako se ne trudiš, sori al niš od toga! one spike let love carry you su bullshit. da ne znam kak se jako volite i kak ste jako zaljubljeni jedan u drugog ak se oboje ne trudite i ne dajete sve od sebe u svakom trenutku neće se dobro završit. po meni je veza jedan težak mukotrpan al opet jako lijep i nježan i ispunjavajući rad!
Slažem se
Star 27-11-07, 13:44   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

neznam jedino kako je u dugim vezama u kojima se ništa ne mjenja,da razjasnim-već su 3,4,5, godina skupa,nikakvi planovi nisu na vidiku,još uvjek "hodate" kao prvog dana.... ja to nisam mogla,dolazila sam do nekih faza gdje se nešto moralo mjenjati-nakon 3 godine veze počeli smo skupa živjeti,nakon 2 godine zajedničkog života vjenčali smo se,sada smo godinu dana u braku i sada želim djete...idemo dalje...mislim da je monotonija ta koja ubija veze...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:46   #25 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Dorini je još upitnik nad glavom kako da dođe do faze 2

Bez uvrede, moram te malo
Ne vrijeđam se...

Ja ne osijećam potrebu da brojim faze veze.

edit: trip, imaš rep + ali poslije, previše sam faza optrčala
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:47   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Jeste,monotonija ubija vezu ali mislim da ne može uvek sve ići savršeno...ako se pojavi monotonija i ako prevazidjete to ( jer je normalno u vezi da postoje krizice) onda veza vredi.
Star 27-11-07, 13:53   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 205
Mekto se izdvaja iz mase

Ja mislim da je svaka veza nakon nekog odredenog vremena navika...samo sto rijec navika ne zvuci bas lijepo i ljudi si mozda ne zele priznati neke stvari...mozda se sve to desi zbog manjka zainteresiranosti prema partneru tj. ulazu sve manje truda u tu vezu pa nestaje sav sjaj i ljepota ljubavi...a mozda sam ja fulao temu
Mekto je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:58   #28 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Slažem se

@ playgirl - kompliciraš...

Mislim da kada veza postane navika je - kraj!

Možda ja nisam "sposobna" pričati o tome, nisam imala neke duuugee veze, ali ono što znam je to da se navika rodi brzo, a ljubav je ta koja ju održava da ne ostane samo to - navika.

naviku stvaramo sami, nažalost svjesno ili nesvjesno. Ja ju izbjegavam, i zato sam nakon 9 godina veze još uvijek sreeeetno zaaaljuuubljen

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 13:59   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
naviku stvaramo sami, nažalost svjesno ili nesvjesno. Ja ju izbjegavam, i zato sam nakon 9 godina veze još uvijek sreeeetno zaaaljuuubljen
A kako to izbegavaš naviku?
Star 27-11-07, 14:01   #30 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,866
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
9 godina veze

prijatelju, kad će "i u dobru i u zlu" ne čekati previše
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108