| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav traje 3 godine u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg A kako to izbegavaš naviku? Ne vide se par dana...... |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Ne slažem se. Zaljubljenost traje kratko, ali ljubav ne. I dapače, mislim da ne jenjava, već da s godinama raste. Moja traje 4 godine i tek sad mogu reći da ja tu osobu zaista poznajem, volim, razumijem, da mi pred njim ništa nije glupo ili neugodno, jednostavno sam potpuno svoja, a koliko vidim - tako će se i udubuće nastavit'. ![]() Osim toga, dokaz su mi vlastiti roditelji. U braku su gotovo 21 godinu, a meni izgledaju kao da se svaki dan vole sve više. Znam da nije kod svih ta situacija, ali moji si svaki dan to govore bezbroj puta, ljube se, blabla... Tako da...nije da baš sve pukne nakon 3 godine, samo taj tip očito još nije pronašao onu pravu srodnu dušu.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| next best thing | Re: Ljubav traje 3 godine pa evo upravo kako je rekao mekto, nevidimo se od ponedeljka do petka unazad par godina, i zato smo oboje u ku... tih dana u tjednu jer nemožemo još uvijek dočekat petak da se vidimo. ali sam jako nepredvidljiv pa otud nemogućnost navikavanja i predviđanja što bi mogao napravit. Citat:
točno tako, na žalost oboje tugukemo zbog toga za sad.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Citat:
__________________ N ♥ J | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine a čuj sve to ovisi..ne treba pretjerivati u ničemu pa tako sada ni u tome da visimo po cijele dane skupa..ali ja samo znam jedno ..kada meni nestane strasti ,onda nije više dobro... ![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Mi skačemo bungee, treniramo kendo (više ne), izmišljamo svoj jezik, igramo plejku jednom rukom, srijedom ne psujemo, napijemo se u ponedjeljak solo doma i umiremo od smijeha, zovemo ljude u ponoć na telefon i zajebavamo ih, odemo odvojeno na godišnji, pravimo se par sati da smo kriminalci, igramo igru „tko prvi pisne“, sexamo se u kinu……….mislim da bi još 103 godine s njim ne bi bile dosadne!!!Nastojim izbjeći rutinu i dosadu kako znam i umijem. I da, puno se svađamooooooo. Obožavam ga jače, zrelije i više nego ikad!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Citat:
![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine sorry fbs.....a priznaj da imam ugodan glas!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]()
__________________ N ♥ J | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine glas u 2 ujutro kad te netko probudi ne može biti ugodan pa bila to i najveća dojka foruma koja šapuće "kome zu mami shace" ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
![]() |
« Erotske priče
|
zaljubljenost »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

ne čekati previše