Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav traje 3 godine u Društvo forumu; ma kakva ljubav od tri godine,to su gluposti... godine prolaze a ljubav ostaje-torcida (najbolji dokaz)...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-11-07, 14:34   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,456
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: Ljubav traje 3 godine

ma kakva ljubav od tri godine,to su gluposti...
godine prolaze a ljubav ostaje-torcida (najbolji dokaz)
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 14:36   #42 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,420
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
glas u 2 ujutro kad te netko probudi ne može biti ugodan pa bila to i najveća dojka foruma koja šapuće "kome zu mami shace"
Slažem se. Potpuno.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 14:38   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,671
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
glas u 2 ujutro kad te netko probudi ne može biti ugodan pa bila to i najveća dojka foruma koja šapuće "kome zu mami shace"

-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 17:35   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Nefertiti to što si napisala definitivno je super i vjerujem da takva veza može trajati zauvijek..takvo nešto si i ja priželjkujem
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 18:10   #45 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,284
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Nefertiti je sve odlicno opisala. A te sprehe, zaljubljenost prolazi nakon 6 miseci, ljubav nakon tri godine i to ja uopce ne fermam, i u mom slucaju nemaju veze s istinom. Naravno da ako netko viruje u to da ni S od strasti ni Lj od ljubavi nece bit posli tocno odredenog vremenskog perioda da ce mu se to i dogodit. Podsvijest je snazna stvar.
Ako se par bas nasao, sex ce bit sve bolji, a ljubav i prijateljstvo sve snazniji kako godine prolaze. A ako se nisu nasli, jedva da ce i dovuc vezu do te trece godine.
Meni je vise pun kua tih znanstvenika koji umisto da se bave svojim ljubavnim zivotom odreduju koliko ce drugi bit zaljubljeni i koliko ce se dugo volit.
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 18:20   #46 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,086
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Evo, ja sam 7 godina u vezi sa svojom malom. Od svoje 20te godine. Istina, na početku je to bila zaljubljenost do usiju. Nakon toga je to prešlo u ljubav i privrzenost i moze se reci ovisnost o toj osobi. I zaljubljenost i ljubav ima svoje prednosti i mane. Ja sam znam da i nakon 7 godina mi nije nikad ona dosadna, nikad ne osjecam potrebu da odem od nje nekoj drugoj, da uopće pomislim na neku drugu (zajebancija moja na forumu je bas to, čista bedasta zajebancija). Ukoliko si stvarno nasao srodnu dusu i ako se trudis oko te veze privrzenost i ljubav nece nestati ni nakon 50 godina. Samo treba truda, razumjevanja i kompromisa. Ako si stava da je druga strana sa tobom samo zato jer si ti naj naj na svijetu uzalud ti trud sviraci. Taj osjecaj treba biti takav da je on/ona tebi naj naj na svijetu i naravno taj osjecaj treba biti obostran.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-07, 18:33   #47 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-07-07
Poruka: 18
pinky0310 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku pinky0310

vjerujem u vjecnu ljubav.. te spike da ljubav, veza ili sta god traje 3 godine to su gluposti svaka veza moze trajati i duze od 10 - 20 godina, a da ne pređe u naviku, samo ako se dovoljno potrudis... treba malo nekad i zapapriti vezu i da vidiš veselja ...
iako su sve moje veze traje do tri godine, nisu bili prekidi zbog dosade ili navike...
moji roditelji su čisti primjer ljudi koji su zajedno 30 godina i vjerujte mi to nije navika... ako nađeš srodnu dušu.. hm.. sve je moguće....
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 08:34   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,530
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Ja obozavam svoju macu

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 09:54   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,449
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Oggy - šmrc, eto oči mi se već zarosile suzama....jako lijepo napisano, takvog sam i ja mišljenja, samo puno truda i kompromisa i nema greške (iskreno se nadam da je tako)
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 19:10   #50 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,086
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
Oggy - šmrc, eto oči mi se već zarosile suzama....jako lijepo napisano, takvog sam i ja mišljenja, samo puno truda i kompromisa i nema greške (iskreno se nadam da je tako)
Vrijeme će pokazati, ali ako uđeš u vezu sa stavom da ce ona kad tad prestati onda bolje da nisi ušao
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114