| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav traje 3 godine u Društvo forumu; ma kakva ljubav od tri godine,to su gluposti... godine prolaze a ljubav ostaje-torcida (najbolji dokaz)... |
| | #42 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Citat:
![]() | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Nefertiti to što si napisala definitivno je super i vjerujem da takva veza može trajati zauvijek..takvo nešto si i ja priželjkujem
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Nefertiti je sve odlicno opisala. A te sprehe, zaljubljenost prolazi nakon 6 miseci, ljubav nakon tri godine i to ja uopce ne fermam, i u mom slucaju nemaju veze s istinom. Naravno da ako netko viruje u to da ni S od strasti ni Lj od ljubavi nece bit posli tocno odredenog vremenskog perioda da ce mu se to i dogodit. Podsvijest je snazna stvar. Ako se par bas nasao, sex ce bit sve bolji, a ljubav i prijateljstvo sve snazniji kako godine prolaze. A ako se nisu nasli, jedva da ce i dovuc vezu do te trece godine. Meni je vise pun kua tih znanstvenika koji umisto da se bave svojim ljubavnim zivotom odreduju koliko ce drugi bit zaljubljeni i koliko ce se dugo volit.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Evo, ja sam 7 godina u vezi sa svojom malom. Od svoje 20te godine. Istina, na početku je to bila zaljubljenost do usiju. Nakon toga je to prešlo u ljubav i privrzenost i moze se reci ovisnost o toj osobi. I zaljubljenost i ljubav ima svoje prednosti i mane. Ja sam znam da i nakon 7 godina mi nije nikad ona dosadna, nikad ne osjecam potrebu da odem od nje nekoj drugoj, da uopće pomislim na neku drugu (zajebancija moja na forumu je bas to, čista bedasta zajebancija). Ukoliko si stvarno nasao srodnu dusu i ako se trudis oko te veze privrzenost i ljubav nece nestati ni nakon 50 godina. Samo treba truda, razumjevanja i kompromisa. Ako si stava da je druga strana sa tobom samo zato jer si ti naj naj na svijetu uzalud ti trud sviraci. Taj osjecaj treba biti takav da je on/ona tebi naj naj na svijetu i naravno taj osjecaj treba biti obostran.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter | Re: Ljubav traje 3 godine vjerujem u vjecnu ljubav.. te spike da ljubav, veza ili sta god traje 3 godine to su gluposti svaka veza moze trajati i duze od 10 - 20 godina, a da ne pređe u naviku, samo ako se dovoljno potrudis... treba malo nekad i zapapriti vezu i da vidiš veselja ... iako su sve moje veze traje do tri godine, nisu bili prekidi zbog dosade ili navike... moji roditelji su čisti primjer ljudi koji su zajedno 30 godina i vjerujte mi to nije navika... ako nađeš srodnu dušu.. hm.. sve je moguće....
__________________ the world belongs to those who dare to be first |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Ja obozavam svoju macu ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Oggy - šmrc, eto oči mi se već zarosile suzama....jako lijepo napisano, takvog sam i ja mišljenja, samo puno truda i kompromisa i nema greške (iskreno se nadam da je tako)
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Vrijeme će pokazati, ali ako uđeš u vezu sa stavom da ce ona kad tad prestati onda bolje da nisi ušao
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:14.

pusa