| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav traje 3 godine u Društvo forumu; znanstvenici tvrde da ljubav traje 3 godine zato jer je potrebno da par bude toliko skupa kako bi zajedno odgojili ... |
| | #71 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine znanstvenici tvrde da ljubav traje 3 godine zato jer je potrebno da par bude toliko skupa kako bi zajedno odgojili dijete (nakon toga dijete je kakti samostalno), vjerojatno je to naša biološka strana.. al ljubav je ljubav
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine e da! ni ja nznm kak su znanstvenici zaobišli činjenicu da postoje kondomi, i da danas djeca uglavnom dolaze na svet po dogovoru, tj kad si ih mozes financijski priustit, dic kredit za pelene, i to... i ja mislim da je to malo kilavo obajsnjenje, al eto, naišla sam na tu tezu nekolko puta
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 33
Poruka: 62
![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Citat:
| |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ljubav traje 3 godine Slažem se. Koliko god misliš da znaš nekog, uvijek nešto novo otkriješ. Na vezi treba raditi, treba ići naprijed, ako zapne, pokušati popraviti , a ne odustajati. Ali nekad osjećam da toliko volim da bi najradije puknula. Carrie je jednom u seks & gradu rekla Faci: we're so over that we need a new word for over. A meni treba nešto jače od volim te, nešto novo, snažnije. Al mislim da se to ipak ričima ne da opisat, pa nek u rječniku ostane:volim te ![]()
__________________ |
| | |
| | #77 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine ja mislim da traje i puno manje, tako nesto sam ucila iz psihologije u srednjoj ali sam uvijek nesretna odbacivala tu cinjenicu.. ma ljubav je sranje...fucked up shit..kao cijeli svijet se vrti oko toga a evo strucnjaci tvrde da to traje samo 3 godine...Koako se onda zivot moze vrtiti oko toga?
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ljubav traje 3 godine cijeli svoj zivot gledam baku i dedu koji su bili skoro 50 godina u braku, vjeruj mi da toliko povezane ljude u zivotu nisam vidjela.. to je "ljubav".. nisu to nikakvi leptirici u trbuhu, niti kad ti se zivot vrti oko te jedne osobe, niti ista sto mi mladi prozivljavamo dok smo mladi.. to je samo brdo kompromisa, tolerancije, postovanja truda i zelje da zajdnicki zivot bude sto ugodniji, vjerujem jos hrpetine stvari..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine ma ljubav je sranje koje te samo shebe... kako god okrenes al opet se nadan u onu pravu... mislija san da san je nasa, al ispalo da nije tako (taman nakon 3ipo god prekid) mozda su znanstvenici u pravu, al mislin da ipak nisu... a ne znan vise nista
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.

(taman nakon 3ipo god prekid) mozda su znanstvenici u pravu, al mislin da ipak nisu... a ne znan vise nista