Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav traje 3 godine u Društvo forumu; Ljubav je sranje, ostajem kod toga, živio sex i alkohol...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-05-08, 19:52   #81 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,278
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto
Re: Ljubav traje 3 godine

Ljubav je sranje, ostajem kod toga, živio sex i alkohol
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 19:57   #82 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mawa_brineta

Datum registracije: 08-05-08
Godina: 14
Poruka: 634
mawa_brineta se izdvaja iz masemawa_brineta se izdvaja iz masemawa_brineta se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mawa_brineta

Heh citam ewo ovu temu vec dugo i svatko od nas ima razlicito misljenje (sto je normalno) al opet ja bi se najvise slozila s tim da je ljubav ne objasnjiva a i ono malo sto se moze objasniti ljubavlju objasnava se osjecajima. Prema voljenoj osobi moras imati toleranciju pa cak i u trenutcima kad se vasa misljenja razilaze. Ja imam tek 14 god. a vec sam se tolkiko iznevjerila u ljubav da mi nebi vjerovali, a opet mislim da nitko na ovom svijetu nije rodjen da bude sam. Ni sama ne znam odkud mi vise toliko snage da pricam o ljubavi sve najbolje kad sam sama dozivjela propast i bila u depri dugo cak su me frendovi u trenutku proglasili bolesnom. . . sve u svemu vratila sam se uz njihovu pomoc za koju i danas zahvaljujem jer od prijateljstva krece ljubav a ona trajna i istinska traje zauvjek .
mawa_brineta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 20:08   #83 (permalink)
dr.sc. Foruma

carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: mawa_brineta Pogledaj Poruke
Heh citam ewo ovu temu vec dugo i svatko od nas ima razlicito misljenje (sto je normalno) al opet ja bi se najvise slozila s tim da je ljubav ne objasnjiva a i ono malo sto se moze objasniti ljubavlju objasnava se osjecajima. Prema voljenoj osobi moras imati toleranciju pa cak i u trenutcima kad se vasa misljenja razilaze. Ja imam tek 14 god. a vec sam se tolkiko iznevjerila u ljubav da mi nebi vjerovali, a opet mislim da nitko na ovom svijetu nije rodjen da bude sam. Ni sama ne znam odkud mi vise toliko snage da pricam o ljubavi sve najbolje kad sam sama dozivjela propast i bila u depri dugo cak su me frendovi u trenutku proglasili bolesnom. . . sve u svemu vratila sam se uz njihovu pomoc za koju i danas zahvaljujem jer od prijateljstva krece ljubav a ona trajna i istinska traje zauvjek .

kad se razočaraš ko mi stariji 5-6 i više puta onako žestoko, skužit ćeš

ajd jade na stranu, treba poštovanja i razumijevanja, ostalo
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 21:14   #84 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-04-08
Godina: 34
Poruka: 180
magma10 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Gledala sam Stankovićevu emisiju u nedjelju, a u gostima mu je bio neki francuski pisac čija su stajališta jako kontroverzna, ali jako zanimljiva. S većim djelom se slažem, a onaj manji nikako ne mogu odobriti. Međutim ovo je jedna stvar oko koje bi se dalo raspravljati...

Čovjek govori kako po njegovu mišljenju ljubav traje 3 godine. Prva godina je čista strast, u drugoj godini prevladava razmjenjivanje nježnosti, a treća godina je puka dosada, i tada je gotovo. Kaže da to govori iz nekoliko svojih identičnih iskustava.

Što vi mislite o tome? Postoji li "vječna" ljubav, ili su dugogodišnje veze navika?

I ajde malo iskrenosti...

mogu reci da je ta tvrdnja dosta tocna... ali onda kad se radi o zaljubljenosti... zaljubljenost kod nekih dulje, a kod nekih krace traje... dok kod jako malo ljudi uspije ta zaljubljenost prerasti u ljubav koja traje puno dulje...
magma10 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 21:16   #85 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-04-08
Godina: 34
Poruka: 180
magma10 se izdvaja iz mase

da bi uspijeli razlikovati ljubav od zaljubljenosti... mozda ce vam pomoci ovo...

Ako osjećaš da ti srce brže kuca kad susretneš neku osobu,
to nije ljubav, to je osjećajnost.
Ako te osoba osvojila svojim šarmom, i ako se,
očaran, prepustiš
to nije ljubav, to je slabost.
Ako se uzbuđen, diviš njezinoj ljepoti i promatraš je uživajući, ako smatraš da ona ima duha
i tražiš užitak u razgovoru s njom,
to nije ljubav, to je divljenje.
Ako pod svaku cijenu želiš dobiti pogled, zagrljaj, poljubac,
to nije ljubav, to je žudnja.

U zaljubljenosti obožavamo voljenu osobu zbog njezinih vanjskih osobina npr. stasa, glasa, očiju... Ljubav je nešto drugo, prihvaćanje osobe kakva ona je, a ne zbog njezinog izgleda. Ali, opet bez zaljubljenosti nema ljubavi. Zaljubljenost je početak ljubavi.

Na putu od zaljubljenosti do ljubavi potrebno je puno strpljenja, vježbanja u nesebičnosti i odricanja vlastitih prohtjeva.
magma10 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 21:25   #86 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,101
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ja sam u vezi (biti će u koloozu) 10 godina i još uvijek, ne ispravak volim još jače, zaljubljenost je zamjenila ljubav, prijateljstvo, povezanost duša, jednostavno funkcioniramo na nekom drugom nivou, i nevidim da to jenjeva, valjda ćemo nagodinu to staviti na papir, ali nama je to sporedna stvar, i zaista nerazumijem te spike, ovo traje ovoliko, ono onoliko, pa kraj sijeta je 2012 , tako da ako sad nađete nekog imate vremena oborit taj rekord

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 21:33   #87 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
ja sam u vezi (biti će u koloozu) 10 godina i još uvijek, ne ispravak volim još jače, zaljubljenost je zamjenila ljubav, prijateljstvo, povezanost duša, jednostavno funkcioniramo na nekom drugom nivou, i nevidim da to jenjeva, valjda ćemo nagodinu to staviti na papir, ali nama je to sporedna stvar, i zaista nerazumijem te spike, ovo traje ovoliko, ono onoliko, pa kraj sijeta je 2012 , tako da ako sad nađete nekog imate vremena oborit taj rekord
Svaka čast, ima još nade
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 00:05   #88 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 33
Poruka: 64
SamSam se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
Svaka čast, ima još nade
A nada je, rekli smo.....umire zadnja ili je kurva...?
SamSam je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 14:20   #89 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ma oboje
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108