| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubav traje 3 godine u Društvo forumu; Ljubav je sranje, ostajem kod toga, živio sex i alkohol... |
| | #81 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Ljubav je sranje, ostajem kod toga, živio sex i alkohol ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ljubav traje 3 godine Heh citam ewo ovu temu vec dugo i svatko od nas ima razlicito misljenje (sto je normalno) al opet ja bi se najvise slozila s tim da je ljubav ne objasnjiva a i ono malo sto se moze objasniti ljubavlju objasnava se osjecajima. Prema voljenoj osobi moras imati toleranciju pa cak i u trenutcima kad se vasa misljenja razilaze. Ja imam tek 14 god. a vec sam se tolkiko iznevjerila u ljubav da mi nebi vjerovali, a opet mislim da nitko na ovom svijetu nije rodjen da bude sam. Ni sama ne znam odkud mi vise toliko snage da pricam o ljubavi sve najbolje kad sam sama dozivjela propast i bila u depri dugo cak su me frendovi u trenutku proglasili bolesnom. . . sve u svemu vratila sam se uz njihovu pomoc za koju i danas zahvaljujem jer od prijateljstva krece ljubav a ona trajna i istinska traje zauvjek . ![]() |
| | |
| | #83 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Citat:
kad se razočaraš ko mi stariji 5-6 i više puta onako žestoko, skužit ćeš ![]() ajd jade na stranu, treba poštovanja i razumijevanja, ostalo ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Citat:
mogu reci da je ta tvrdnja dosta tocna... ali onda kad se radi o zaljubljenosti... zaljubljenost kod nekih dulje, a kod nekih krace traje... dok kod jako malo ljudi uspije ta zaljubljenost prerasti u ljubav koja traje puno dulje... | |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: Ljubav traje 3 godine da bi uspijeli razlikovati ljubav od zaljubljenosti... mozda ce vam pomoci ovo... Ako osjećaš da ti srce brže kuca kad susretneš neku osobu, to nije ljubav, to je osjećajnost. Ako te osoba osvojila svojim šarmom, i ako se, očaran, prepustiš to nije ljubav, to je slabost. Ako se uzbuđen, diviš njezinoj ljepoti i promatraš je uživajući, ako smatraš da ona ima duha i tražiš užitak u razgovoru s njom, to nije ljubav, to je divljenje. Ako pod svaku cijenu želiš dobiti pogled, zagrljaj, poljubac, to nije ljubav, to je žudnja. U zaljubljenosti obožavamo voljenu osobu zbog njezinih vanjskih osobina npr. stasa, glasa, očiju... Ljubav je nešto drugo, prihvaćanje osobe kakva ona je, a ne zbog njezinog izgleda. Ali, opet bez zaljubljenosti nema ljubavi. Zaljubljenost je početak ljubavi. Na putu od zaljubljenosti do ljubavi potrebno je puno strpljenja, vježbanja u nesebičnosti i odricanja vlastitih prohtjeva. |
| | |
| | #86 (permalink) |
| next best thing | Re: Ljubav traje 3 godine ja sam u vezi (biti će u koloozu) 10 godina i još uvijek, ne ispravak volim još jače, zaljubljenost je zamjenila ljubav, prijateljstvo, povezanost duša, jednostavno funkcioniramo na nekom drugom nivou, i nevidim da to jenjeva, valjda ćemo nagodinu to staviti na papir, ali nama je to sporedna stvar, i zaista nerazumijem te spike, ovo traje ovoliko, ono onoliko, pa kraj sijeta je 2012 , tako da ako sad nađete nekog imate vremena oborit taj rekord ![]() ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #87 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubav traje 3 godine Citat:
![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
![]() |
« Erotske priče
|
zaljubljenost »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:28.

, tako da ako sad nađete nekog imate vremena oborit taj rekord