| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubavne pjesme u Društvo forumu; hy ljudovi...iako je završilo ljeto i niste tolko zaluđeni ljubavlju odlučio sam da eto tu na forumu napiš... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-11-06 Godina: 17
Poruka: 1
![]() | Ljubavne pjesme hy ljudovi...iako je završilo ljeto i niste tolko zaluđeni ljubavlju odlučio sam da eto tu na forumu napišem jednu svoju ljubavnu pjesmu pa isto to oćekujem od vas da šaljete komentare i pišete pjesme po mogućnosti ljubavne al nije nužno!!!....uživaj te!!!:.. Susret Toga dana Bilo je jutro Kada sam ugledao tebe Tvoj osmjeh oborio me s nogu Tvoje usne rastopile mi srce Tvoje oći prodrle su skroz do duše moje i zapisale ovaj trenutak kao najljepši susret!!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ljubavne pjesme Ajde lezi da se volimo, posle ću da ti kažem nešto lepo što sam samo tebi namenio. Sutra, ako me vidiš nadaj mi se i opet ću da ti kažem nešto lepo što sam samo tebi namenio. Ljubav smo ti i ja kad smo skupa.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ljubavne pjesme zlatokosa Dok tvoje zlatne kose mrse crni prsti moji ti poklanjaš mi osmeh svojim usnama boje višanja. U tvojim očima zrcalo moje nago telo u fazi požude i osećam miris kose tvoje što ju opra dodatkom aloa vere dok sam stobom zaboravljam na vreme beskonačno mi je lepo i mislim samo na tebe prstima pratim tvoju kosu spuštam ruke na ramena oh, predivna ženo. obuhvaćam tvoje telo ludujem za njim, vrelo je grlim te nežno i šapčem bisere u tvoje uvo ti mi u obraz poljubac daješ svoje grudi na moje prislanjaš stišćem te i sebi privijam na postelju od ruže te spuštam rukom pratim obline tela tvoga i u tebe mečem svoga ispuštaš dah sa vrelih usana otvorih te, škrinjo tajanstvena (pesma nastala juče u noći, tami samoće. Besciljnim luitanjem gradom u pratnji svojih osećaja i misli)
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavne, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:41.