Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Ljubavni preokret???

Raspravljate o temi Ljubavni preokret??? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Cao svima Da li je moguce napraviti ljubavni preokret i kako??? Kaze da me voli a slabo se cujemo i ...

Starter
    Datum registracije
    14-11-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Ljubavni preokret???

Cao svima
    Da li je moguce napraviti ljubavni preokret i kako???
    Kaze da me voli a slabo se cujemo i hladna je s vremena na vrijeme raskinuli smo pre mesec dana vezu od 3 mjeseca.Isto tako ima problem sama sa sobom zbog svoje proslosti 4 godine veze koja se okoncala prije 2 godine.Sta mislite da li me stvarno voli i kako napraviti ljubavni preokret.Nisam Vam rekao da je volim puno i da sam uradio sve sta je bilo u mojoj moci tj dao sve od sebe !
    "I kad nam muske uzmete zivote,grobovi nasi borice se s Vama"

Uvaženi forumas Avatar od korisnika _tea_
    Datum registracije
    19-04-08
    Starost
    35
    Poruka
    607
    Liked
    0 times

Re: Ljubavni preokret???

Citat Pravi autor: lider Pogledaj Poruke
    Cao svima
    Da li je moguce napraviti ljubavni preokret i kako???
    Kaze da me voli a slabo se cujemo i hladna je s vremena na vrijeme raskinuli smo pre mesec dana vezu od 3 mjeseca.Isto tako ima problem sama sa sobom zbog svoje proslosti 4 godine veze koja se okoncala prije 2 godine.Sta mislite da li me stvarno voli i kako napraviti ljubavni preokret.Nisam Vam rekao da je volim puno i da sam uradio sve sta je bilo u mojoj moci tj dao sve od sebe !

Naravno da je moguće napraviti ljubavni preokret, samo u kojem smjeru?

Za vezu treba dvoje a ona očito još nije sasvim sigurna što želi...

Daj joj malo prostora - bilo bi dobro da ne misli da umireš za njom pa da te povremeno vidi u ženskom društvu ali naravno pazi šta radiš da ne bi bio kontra efekt.
    Neko to od gore vidi sve...

Starter
    Datum registracije
    14-11-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Re: Ljubavni preokret???

Najveca poteskoca jeste sto je to veza na daljinu.Moje misljenje je da joj trebam dati vremena i pustiti je da vidi da se hladim od nje.A sto se tice zenskog drustva dovoljno je vidjela . Sta mislis da tone bude greska i jednostvano me otpise ?
    "I kad nam muske uzmete zivote,grobovi nasi borice se s Vama"

Lajkaj nas na Facebooku