| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubavni Problem u Društvo forumu; E vi niste normalni majke mi (pa doooobroooo )... |
| | #21 (permalink) |
| V.I.P. Član | E vi niste normalni majke mi (pa doooobroooo )
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-05 Lokacija: pula
Poruka: 73
![]() | ovako.... zene vole kad je muskarac dominanatan.... znaci morash se pokazat... cuj ti si mlad... znaci hvatash mlado meso ( osim ako volish starije).... ponudish joj pice... ona prihvati, pocnete neku spiku... p.s. ako ne prihvati prijedi na prijateljicu.... ![]()
__________________ ... lipa u duši... |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Banned | Citat:
![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-11-05
Poruka: 26
![]() | Citat:
| |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | pa reko sam ti...nađes zensku koja ne vidi od alkohola, koja NE stoji (dakle lezi) i nemoras nista rec... ![]() neznam sta tome fali...pa vidis da se kristijan non stop hvali kako jebe ovu jebe onu...pa sta ti mislis da te zene imaju oci?...i ako imaju onda primjenjuje ovu teoriju : |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavni, problem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.

)

: