| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubavni problemi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: cina moj najveci ljubavni problem je taj sto nemam ljubavnih problema...ako me kuzite hehe, ja te ... |
| | #11 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavni problemi Citat:
same here
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,377
![]() | Re: Ljubavni problemi Ja volim Argentinu ... ali Argentina se voli zajebavat ... i mene sad muči isplati li se stavit XY love na čistu pobjedu večeras ... ili ne? Eh ti ljubavni jadi. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavni problemi bilo je prije problema, sada kada vidim problem zanemarim i sutim ili prekinem. neda mi se tklacit
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-07-07
Poruka: 14
![]() | Re: Ljubavni problemi Pa ja imam jedan "problemčić"....u relativnoj svježoj sam vezi (još malo pa 2 mjeseca)...ali kako je sve krenulo mislim da nećemo još dugo... Jednostavno mislim da smo u nekim stvarima previše različiti...želim sada savjet s muške strane...Dakle, problem je u tome što imam osjećaj da njemu baš i nije stalo do svega toga...recimo bio je neko vrijeme odsutan...dakle nismo se vidjeli, a sad pazite ovo NITI ČULI. Ja sam naime bila ta glupača koja ga je zvala i na kraju mi je bilo žao jer sam dobila dojam da me on uopće nema potrebu da me čuje. U ta 3-4 dana nije mi ni jednu poruku poslao (ajd ne mora me zvat ako mu je skupo, ali jednu faking poruku može poslati)...to je prva stvar..a druga stvar, molim da mi cure vi pomognete...ljubomoran je full cure kažu bit ce bolje ma oće vraga |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavni problemi Ma zajebi to. Kako jedna clanica kaže - zamjena si mu za desnu ruku ![]() Ak ste u vezi onda ste u vezi. sa svim svojim "obavezama" (koje po meni nisu obaveze nego gušti)
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavni problemi Citat:
iako ako je ljubomoran znaci da mu i nije svejedno....
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckom, problemi s curom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.

ma oće vraga