Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubavni problemi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: cina moj najveci ljubavni problem je taj sto nemam ljubavnih problema...ako me kuzite hehe, ja te ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-07-07, 20:33   #11 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,329
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
Re: Ljubavni problemi

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
moj najveci ljubavni problem je taj sto nemam ljubavnih problema...ako me kuzite
hehe, ja te kužim

same here
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 21:00   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Ja volim Argentinu ... ali Argentina se voli zajebavat ... i mene sad muči isplati li se stavit XY love na čistu pobjedu večeras ... ili ne?

Eh ti ljubavni jadi.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 23:36   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,052
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

E ja nemam tih problema... baš zato što ih nemam nekad ispadnem skot pa ih sama pravim
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 20:26   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

bilo je prije problema, sada kada vidim problem zanemarim i sutim ili prekinem. neda mi se tklacit
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 20:54   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 331
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

Kako je to davno bilo i iz današnje perspektive ama baš svi su tako smiješni....
tinka15 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 20:59   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 170
ivana-du se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
moj najveci ljubavni problem je taj sto nemam ljubavnih problema...ako me kuzite
potpisujem...
Dodane Slike
Tip Fajla: gif 36_19_5.gif (21.9 KB, 54 pogleda)
ivana-du je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 21:02   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

naravno da se s vremena na vrijeme pojavi nekakav problemcic koji, nakon sto se rijesi, nekako jos vise zasladi vezu
Star 18-07-07, 09:10   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-07-07
Poruka: 14
jednamalaribica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: naty1.4 Pogledaj Poruke
pišite o vašim ljubavnim problemima...

Pa ja imam jedan "problemčić"....u relativnoj svježoj sam vezi (još malo pa 2 mjeseca)...ali kako je sve krenulo mislim da nećemo još dugo... Jednostavno mislim da smo u nekim stvarima previše različiti...želim sada savjet s muške strane...Dakle, problem je u tome što imam osjećaj da njemu baš i nije stalo do svega toga...recimo bio je neko vrijeme odsutan...dakle nismo se vidjeli, a sad pazite ovo NITI ČULI. Ja sam naime bila ta glupača koja ga je zvala i na kraju mi je bilo žao jer sam dobila dojam da me on uopće nema potrebu da me čuje. U ta 3-4 dana nije mi ni jednu poruku poslao (ajd ne mora me zvat ako mu je skupo, ali jednu faking poruku može poslati)...to je prva stvar..a druga stvar, molim da mi cure vi pomognete...ljubomoran je full cure kažu bit ce bolje ma oće vraga
jednamalaribica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 09:24   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ma zajebi to. Kako jedna clanica kaže - zamjena si mu za desnu ruku
Ak ste u vezi onda ste u vezi. sa svim svojim "obavezama" (koje po meni nisu obaveze nego gušti)
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 12:51   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ma zajebi to. Kako jedna clanica kaže - zamjena si mu za desnu ruku
Ak ste u vezi onda ste u vezi. sa svim svojim "obavezama" (koje po meni nisu obaveze nego gušti)
potpisujem

iako ako je ljubomoran znaci da mu i nije svejedno....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: deckom, problemi s curom

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113