| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubavni problemi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: blackdevilles iako ako je ljubomoran znaci da mu i nije svejedno.... Je, u smislu da ne zeli ... |
| | #21 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavni problemi Je, u smislu da ne zeli da mu se ekipa smije iza leđa jer ga njegova "pička" vara okolo ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavni problemi Ih, pa svaka veza ima problema...trenutačno je taj kaj se nećemo vidjet 2tj. a poslije će doć neki drugi (problem ) i idemo o5 iz početka.A kaj se tiče nejavljača, ja sam bila sa jednim takvim i usprkos tomu mi je jako bilo stalo do njega, a vjerujem da, usprkos tomu, i njemu do mene... dakako, malo sam mu zaprijetila ukidanjem aktivnosti i stanje sms-a se malo popravilo Neki su jednostavno takvi, nemaju tu naviku...a to ne znači da mu nije stalo i da si mu zamjena za desanku.
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-07-07
Poruka: 14
![]() | Re: Ljubavni problemi Citat:
stari moj "skinuo si ga" skroz...od danas pa nadalje si moj ljubavnio savjetnikl, prihvatio to ili ne puno mi je pomoglo što si to napisao...samo je potvrdilo moja dosadašnja razmišljanja.. hvala još jednom![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavni problemi Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | bilo je prije problema, sada kada vidim problem zanemarim i sutim ili prekinem. neda mi se tklacit Slazem se Blekice!Cim nastanu problemi,kraj je blizu,jer dok ide ide,i treba uzivat dok traje!Sve dalje je samo produbljivanje problema,i opet vodi kraju!Zavisi i kakav je problem!Ako je iz cistog mira,to kad te netko zeza,ima drugog-ugu,nisi mu bitan-na,moze tako,nije ga briga hoce li potrajati vasa veza!Neki se tjese da ce bit bolje,a nece,opet dodje kraj!Uzivajte zato dok traje!![]() Ma zajebi to. Kako jedna clanica kaže - zamjena si mu za desnu ruku Ak ste u vezi onda ste u vezi. sa svim svojim "obavezama" (koje po meni nisu obaveze nego gušti) To je i moj odgovor!Svijet je pun divnih ljudi koji ti mogu pruziti nesto divno!Mozda i on pruza takvo nesto prekrasno,ali ne tebi,nekoj drugoj!Ti si mu povremeni gust,i nista vise! Pozdrav!![]() Zadnji Uredio daidza : 20-07-07 u 13:50. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavni problemi Al Mateo - sb voli ![]() Zakaj bi kraj bio blizu čim nastanu problemi? Kaj problemi nisu i sastavni dio veze? I kakva je to veza koja nema problema? Monotona i dosadna... i tek onda nastaju problemi. Problemi i svađe (u razumnoj mjeri) su dobre, čisto radi reakcija.
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-07 Godina: 47
Poruka: 4
![]() | Re: Ljubavni problemi ovako...s dečkom sam 4 mjeseca.On ima 20,a ja 14 i znam da je velika razlika u godinama...no...na početku veze nam je bilo super...ali kasnije...on je počeo kasniti na naše dogovore,više puta me je zaje...o.Kaže da će doć van,tj.da će doć u birc gdje sam ja,ali na kraju ne dođ...i onda ja budem za sve kriva...Kad izrazim svoje mišljenje počne govorit kako sam ja još mala...i takve stvari,kad želim da nešto riješimo jer ja nemogu spavat noćima jer mene to muči...on počne samo mumljat da,da,da.Meni kaže da se ponašam ko djete,što zapravo i jesam,ali on se ponaša gore od mene.Ništa mi nevjeruje kad mu nešto kažem,stalno misli da ga varam,a kako kad sve svoje slobodno vrijeme trošim na njega.U ova četiri mjeseca nijedanput nismo izašli van u birc nego se on stalno izvlači,i kad mu kažem da se on meme srami on kaže da nije istina,ali ja se jednostavno tako osjećam,a pogotovo kad prođe netko iz njegovog društva ili kakva cura...kao dase počne drugčije ponašat...ja jednostavno svaki dan razmišljam o prekidu,alime strah da će mi biti teško bez njega...molim vas neka mi netko pomogne,jer mislim da ću izludjet a imam tek 14 godina! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavni problemi Neće ti biti teško. Ako ne vidiš izlaza i samo si nesretna (a po ovome što pišeš izgleda da zbog njega jesi) ostavi ga, normalno da će ti biti teško neko vrijeme, ali sve se to zaboravi, dođu neki novi dečki, bolji ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavni problemi To ti je tako, divni i krasni su uglavnom samo na početku. Samo što nekima ˝početak˝ traje jako kratko, a nekima duže. Uglavnom, ako je sad već tako - od*ebi to.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckom, problemi s curom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:24.

puno mi je pomoglo što si to napisao...samo je potvrdilo moja dosadašnja razmišljanja.. hvala još jednom
Slazem se Blekice!Cim nastanu problemi,kraj je blizu,jer dok ide ide,i treba uzivat dok traje!Sve dalje je samo produbljivanje problema,i opet vodi kraju!Zavisi i kakav je problem!Ako je iz cistog mira,to kad te netko zeza,ima drugog-ugu,nisi mu bitan-na,moze tako,nije ga briga hoce li potrajati vasa veza!Neki se tjese da ce bit bolje,a nece,opet dodje kraj!Uzivajte zato dok traje!