| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubavni stihovi u Društvo forumu; Predivni ljubavni stihovi popraćeni glazbom, uzivajte http://www.ebaumsworld.com/flash/sayit.html... |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: Ljubavni stihovi super je ovo, imate dosta stihova i na http://www.mob385.com/ostalo/ljubav3.shtml |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavni stihovi Stari hrast Sjedim u parku Na prašnjavoj klupi Dok stari hrast Granama njiše: Nema ga, nema ga pored tebe više… Pogledam u nebo, ponosita dama A stari hrast zanjiše: Sama si sada, Sama… Utihnuše koraci prolaznika, Ustanem, htjela bih poći, A stari hrast zanjiše: Ostani, možda će doći… Aurora to je jedna od mojih pjesama..........ostale se nalaze na aurora.mojblog.hr - U SJENI TRE©NJE
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ljubavni stihovi ovaj,srce mi se uzbudilo,još na najjače-skratia si mi život za uru vrimena.ali sad ozbiljno.video iskazuje ljubav-mladu,prpošnu,spremnu na sve,mmm lijepe usne....sada bih se ljubila...satima dirala...mmm
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Ljubavni stihovi Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter | Re: Ljubavni stihovi Papir ostaje prazan Što te dulje gledam, to sve vše gubim inspiraciju. Jer sa svakim tvojim pogledom, duša mi je praznija, a takav ostaje i papir. Šteta je, jer toliko ti toga želim reći, samo što ne smijem! Ali što dulje ostaje neizrečeno, to se više gubi. Nemam što misliti, nemam što reći, nemam što zapisati. Papir ostaje prazan. Duša mi je prazna. Moja duša je papir. I prazna je. Osjećaji dolaze i prolaze ostavljajući samo trag, ali ne i sjećanje na njih. samo ostaje bol. Bol koju ne mogu pretočiti u riječi. Papir ostaje prazan.
__________________ Otkad tebe nema tu, sve je krenulo po zlu, i kojim god da putem probam uvijek vrtim se u krug... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavni stihovi Između nas Priznat ću ti da te volim Ako budeš dobar drug Ako mi budeš vesela i lijepa Baš onako kao u snu Priznat ću ti da te volim Reci češ mi ne budi lud Nismo na filmu zaboga Opusti se malo I otkopčaj taj prokleti gumb Pa ako želiš da ti Donesem sreću Prepusti se meni Eksplodirati neću Prije vremena Obečajem ti to Večeras sam u formi Pun sam snage Ovo će biti luda noć Priznat ću ti da te volim Na zgodnom mjestu uz put Kad zaustaviš motor I ugasiš svjetla Poljubit ću ti ruku Priznat ću ti da te volim Smiješ se i kazes jeftina stvar Kao slika sa naslovne strane Neka to ostane izmedju nas
__________________ life goes around |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavni, stihovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Najljepši Ljubavni Stihovi | Kristijan | Ljubav, Erotika, Sex | 278 | 31-05-08 14:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:30.