| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi ljubljenje u Društvo forumu; ma na tebe sam mislim samo prvom rečenicom..al ko da je pisano u jendoj rečenici..nego ja imam chube ... |
| | #11 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,565
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ljubljenje ma na tebe sam mislim samo prvom rečenicom..al ko da je pisano u jendoj rečenici..nego ja imam chube ne ti.. mah ja se šalim...e a kakav je to frenč kis?
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ljubljenje Kad sam nešto tužna ili ne raspoložena zbog nečega volim da me dečko ljubi nežno...baš me opušta! Ali volim i one strastvene poljupce od kojih poželim nešto više ![]()
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-06
Poruka: 68
![]() | Re: ljubljenje rekla si samo sa svojim dečkom. nedavno sam zabrijao sa nekom trebom (koju sam tada prvi put vidio), pa me iznenadila što mi je nakon 5 minuta uvalila jezik u usta... mislim da je možda ipak previše za prvi susret. (iako naravno nisam imao ništa proitiv i prihvatio sam žvaljenje!) ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:59.