| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi ljubljenje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Volim kad je pomalo agresivno i kad ga zgrabim za majicu/košulju i naslonim na ... |
| | #31 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Re: ljubljenje Citat:
Jedna me nakon takve igre bacila na pod i iskoristila,nisam se bas previse opirao!Svidjaju mi se takve zene,dao bih ti rep ali sam rocker,sorry! Ma najljepse je ljubljenje kad su medju vama jaki osjecaji,onda je to nesto predivno!![]() | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 133
![]() | Re: ljubljenje Citat:
ali nije mi jasno zasto ne jezik na prvom spoju , (netko je vec rekao) pa nije to seks jebote..... ako to nije jos spoj nego eto jos jedan izlazak s curom/deckom za koji neznas sto je- dali je to spoj ili samo kvalitetno druzenje onda ok, ali onda nema ni "obicnog" poljupca a ne jezika....... ako ste ranije popricali i razjasnili stvari ili ako se jednostavno spontano dogodio poljubac ne vidim razloga zasto ne jezik, pa to mi je isto ko da mi netko rece nemoj disat...... ![]()
__________________ vuhuuuuuuuuu | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ljubljenje Hmm... Ako je jaka kemija medju ljudima onda je to pola posla na putu do super poljupca... Ali isto tako mislim da je poljubac jedna od najintimnijih veza medju ljudima.... jer poljubac ponekad spoji ljude emocijama na puno vecoj razini nego sex... i poljubac, mali obicni poljubac, moze znaciti puno vise nego sex ako je s osobom pravom....
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ljubljenje Ljubiti se obožavam, i meni je to umjetnost, i volim svašta isprobavati... Mrzim naravno sve ono već nabrojeno blackdevilles, al volim u biti cuclanje usnice, jezika ![]() Sve životinje se mogu seksati, a samo se ljudi mogu ljubiti... Zato to toliko volim... Prvo nježno pa sve strastvenije, agresivnije... Male igrice... Uf... ![]() ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ljubljenje Mislim da je ljubljenje užitak koji vodi k sexu ili ljubavi! Ali opet sve završi sa sexom! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubljenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.

Jedna me nakon takve igre bacila na pod i iskoristila,nisam se bas previse opirao!Svidjaju mi se takve zene,dao bih ti rep ali sam rocker,sorry!

, (netko je vec rekao) pa nije to seks jebote..... ako to nije jos spoj nego eto jos jedan izlazak s curom/deckom za koji neznas sto je- dali je to spoj ili samo kvalitetno druzenje onda ok, ali onda nema ni "obicnog" poljupca a ne jezika.......