| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ljubomorni ispadi... u Društvo forumu; Jel trpite ljubomorne ispade vaše druge polovice i kako reagirate na njih? Mene osobno to užano iritira... U ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Ljubomorni ispadi... Jel trpite ljubomorne ispade vaše druge polovice i kako reagirate na njih? Mene osobno to užano iritira... U početku mi bude drago jer vidin da se dečko na taj način brine za mene i da mu je stalo do mene, al posli mi to počne užasno ić na živce jer postane nepodnošljivo... Zanimaju me vaša mišljenja i vaši kriteriji u vezi šta se tiče ljubomore!!!
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ljubomorni ispadi... nemam problema s tim, vise ja imam ljubomornih ispada nego decko.. ali kad vidim sto sve neki trpe, bude mi zlo.. i ne kuzim zasto to trpe.. ko da im je sila..
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubomorni ispadi... ja nikad neman ljubomorne ispade. ako mi i nešto zasmeta, ne prigovaran joj to. ima i drugih načina dajoj pokažen da mi je stalo do nje
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 1,417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubomorni ispadi... ljubomora u nekim granicama je ok, al cesto postaje problem uzrokovan nedovoljnim povjerenjem. pokusaj mu pokazat da ti moze virovat... to je malo zafrkana stvar u vezama, sretno.
__________________ You think I ain't worth a dollar, but i feel like millionaire! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ljubomorni ispadi... Citat:
![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Ljubomorni ispadi... Ne bi nikad napravila ljubomorni ispad pred ljudima, to mi je ekstra nisko. Digla bi nos i kasnije se svađala. Ili se ne bi svađala samo bi se durila, kako mi dođe Ipak sam ja zlo u ljudskom obliku pa mogu kako hocu ![]() I moj dečko također ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mrzim ljubomoru i ljubomorne ljude....biti u vezi s nekim 'ko je ljubomoran je noćna mora i bolje je prekinuti jer to posesivno- opsesivno u voljenoj osobi ne može se promjeniti i nikada neće prestati. Često čujem kako u vezi govore da nisu ljubomorni da je sve pet, svi smo ljubomorni u nekoj normalnoj mjeri i to je sasvim ok i simpatično, ali nitko tko priča da nije ljubomoran ne zna da li je i koliko je dok ne dođe ili bude doveden u priliku da se to probudi u njemu i iskaže.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubomorni ispadi... Citat:
![]()
__________________ Mistress Ancksunamun | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubomorni ispadi... Citat:
![]() Posebno se slažem sa ovim boldanim ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.

Ipak sam ja zlo u ljudskom obliku pa mogu kako hocu